Bu nasıl yapılıyor...

Kodla Büyü
hocam sol taraf ve o büyültme küçültme düğmeleri bildiğin flashta yapılmış. sağ tarafta flash container nesnesi var onun içine pdfde olabilir yada resime dönüşmüş halide olabilir onu yüklemişler.

hocam sağ taraftaki kitaplar yine flash olarak sayfa sayfa xml dosyası içinden geliyor da beni asıl ilgilendiren sol taraftaki araçlar. şöyle bir baktım flash bileşenlerinde onlara benzer şeyler göremedim.

sol taraftaki araçlar buton, movieclip falandır, flashta hazır olması gerekmez sonradan yapılmış yada hazır bulmuşlar

swfden flaya geri dönüştürmeden kaynaklı sıkıntı olabilir tabiki ama çözülemeyecek birşey değil,
baştan tasarımını yaparsın, düğmelerini tasarlar ve yerleştirirsin, üstüne de kodunu yazarsın.
çözülemeyecek kısmı neresi?

systran' Alıntı:
swfden flaya geri dönüştürmeden kaynaklı sıkıntı olabilir tabiki ama çözülemeyecek birşey değil,
baştan tasarımını yaparsın, düğmelerini tasarlar ve yerleştirirsin, üstüne de kodunu yazarsın.
çözülemeyecek kısmı neresi?
dönüştürüp yollarsanız sevinirim ben gerisi halletmeye çalışırım ama dönüşürken bir sürü hata veriyor..

Ekli dosyalar

• main.rar
    main.rar
    822.3 KB · Görüntüleme: 42
hocam 4. örnektekini yapan program var ama ben bunların hiçbirini istemedim. bana o araçlar olacak ve yan tarafına da resim olarak tarattığım kitapları getireceğim.

Geri