Bu Notebook' tan alacağım daha ucuz bir site biliyormusunuz.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xodeda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
evet hocam güzelde verdiğiniz linkteki bilgisayar free dos aslında freedos olup ucuz olacak sa önemli değil de ram ide 8gb birde optik okuyucusu dvd diğerinde blue ray.

böylesi bir bilgisayara neden bu harddiski koyarlarki. Şimdiden iyi günlerde kullanın hocam

hasanemre' Alıntı:
böylesi bir bilgisayara neden bu harddiski koyarlarki. Şimdiden iyi günlerde kullanın hocam

valla haklısınız hocam. iananın tam istediği gibi bir bilgisayarı bulamıyor insan. hepsinde bir cinslik yapıyorlar. ya ram de ya hdd de ya işlemcide vs.

hocam yazın ben de laptop aldım bu bilgisayarın 8 gb ram'i olan 2800 tl idi. ama gene de almadım. 2500'e monster aldım. ekran kartı bi üstü gtx 860. harddiski daha iyi. 4 gb ram diyosan o zaten 100 tl alır takarsın. zaten gerek de yok 8 gb yeterli. düşünürsen tavsiye ederim.

ben şurdan bakmıştım. şimdi daha ucuz gözüküyor. ama stokda yok. olmazsa oraya da bi sorun.
http://www.pcdepo.com/asus-n550jk-cn168h-notebook

ekranı mat değilmi hocam. birde performansından memnunmusunuz. ısınma problemi falan var mı. genel olarak nasıl yani.

bbozkurt' Alıntı:
http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-n550jv-cn127h-notebook-fiyati,68979.html#ProductTechnicalProperties
hocam buna bak bu daha iyi gibihem daha ucuz.

evet hocam ınu görmüştüm de o da stokta yok. zaten stokta olmayan ürünlerin fiyatlarını düşük yapmışlar saki bilerek yapıyorlar. stoğa girse eminim fiyatı arttırırlar.

Hocam kusura bakmayın ama bir dizüstü bilgisayara 3500 TL civarında para vermeyi düşünüyorsunuz. 3500 TL. Ama indirime girmesini bekliyorsunuz !

Yani bir BMW alıp kaç kuruş yaktığını hesaplamak gibi birşey değil mi sizce ?

Bu kadar parayı neden bir dizüstü bilgisayara yatırmayı düşünüyorsunuz ?

Yanlış anlaşılmasın. Ciddi ciddi merak ediyorum...

hocam o zaman hediye çeki falan satın alın forum.donanimhaber.com 'dan. Kart kampanyalarını da takip etmekte fayda var.

myesil' Alıntı:
Hocam kusura bakmayın ama bir dizüstü bilgisayara 3500 TL civarında para vermeyi düşünüyorsunuz. 3500 TL. Ama indirime girmesini bekliyorsunuz !

Yani bir BMW alıp kaç kuruş yaktığını hesaplamak gibi birşey değil mi sizce ?

Bu kadar parayı neden bir dizüstü bilgisayara yatırmayı düşünüyorsunuz ?

Yanlış anlaşılmasın. Ciddi ciddi merak ediyorum...

Benim de aklıma gelen ilk şey bu oldu.

xodeda' Alıntı:
ekranı mat değilmi hocam. birde performansından memnunmusunuz. ısınma problemi falan var mı. genel olarak nasıl yani.

mat ekran hocam. ben bilgisayardan memnunum. ısınma problemi yok. günlük kullanımda çoğu zaman fan sesi gelmiyor bile. ama böyle bir laptop alıyorsanız haliyle sadece basit işlerle sınırlı kalmayıp, son çıkan oyunları da oynamak istiyorsunuz. piyasada 15w ile çalışan işlemciler varken 47w çeken bir işlemcinin bu tarz oyunlarda ısınmaması zaten mümkün değil. ama dediğim gibi problem olarak nitelendirilebilecek bi şey değil.

ve bi de en güzeli laptopta boşta sata girişi var. ssd al direkt bağla. asus da böyle bir imkan yok. anca cd sürücüsünü çıkarıp, oraya aparatla takacaksınız.

Bazıları bu kadar para verilirmi falan demiş ama söyleyenler bilgisayar öğretmeni mi merak ettim. Bundan 8 yıl önce aldığım laptopum da o zaman için diğerlerinden pahalıydı ve tam 8 yıl oldu ve hala win 7 yi rahatlıkla çalıştırıyor. Onu çocuklara verip yenisini almaya karar verdim ve 2 - 3 senedebir bilgisayarımı değiştirecek kadar zengin değilim. Uzun süre kullanmak istiyorum Allah izin verirse.

Ha birde 3000 tl civarı diye indirim aranmaz diye bir kural mı var parayı sokaktan toplamıyoruz hiçbirimiz.

İndirim de aranır kampanyada beklenir. Ucuz yer varken niye pahalı satılan yerden alayımki bazi siteler arasında 500 tl civarında fark var.

xodeda' Alıntı:
Bazıları bu kadar para verilirmi falan demiş ama söyleyenler bilgisayar öğretmeni mi merak ettim. Bundan 8 yıl önce aldığım laptopum da o zaman için diğerlerinden pahalıydı ve tam 8 yıl oldu ve hala win 7 yi rahatlıkla çalıştırıyor. Onu çocuklara verip yenisini almaya karar verdim ve 2 - 3 senedebir bilgisayarımı değiştirecek kadar zengin değilim. Uzun süre kullanmak istiyorum Allah izin verirse.

Ha birde 3000 tl civarı diye indirim aranmaz diye bir kural mı var parayı sokaktan toplamıyoruz hiçbirimiz.

İndirim de aranır kampanyada beklenir. Ucuz yer varken niye pahalı satılan yerden alayımki bazi siteler arasında 500 tl civarında fark var.
Indirim arama konusunda haklisiniz hocam, dogru olanda bu zaten.
Asus ve nvida is birligi beni biraz tedirgin etti, ne kadar asus gorduysem ekran karti cipi yok isindi yok lehim catlagi olustu.
Fiyat olarak pcdepo genelde en uygun adrestir.
Avantajix sitedide var orayida kullanabilirseniz artisi olur.

Geri