Bu numaraya dikkat - 02127091049

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan osbitos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

osbitos

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bu sabah bu numaradan arandım ve özel sağlık sigortalısı olduğumu ve kredi kartımdan borcumu kapatmam gerektiğini belirttiler. Adresim falan da var ellerinde. Borcunuzu kapatınca evrakları size göndereceğiz dediler. Ben, bankamı arayıp durumu öğreneceğimi söyledim. Bana evrakları göndermelerini istedim. Bunun bankaya bir alakası olmadığını özel sağlık sigortası olduğunu ve geçen yıl giriş yaptığımı söylediler. Ben de benim bundan haberim olmadığını söyledim ve araştıracağımı söyledim. Sonra işi oldu-bittiye getirmeye çalışarak benden kredi kartı bilgilerimi istediler, hemen borcunuzu kapatmanız gerekiyor falan diye. Ben de verdim tabii :p Ben bilgileri vermeyince bozuldu, merkezimizi arayıp, bilgi vermediğinizi, "naparsanız yapın" dediğinizi bildiririm deyip yüzüme kapattı. Bilginiz olsun, bunlar dolandırıcılarmış, internete yazınca da çıkıyo zaten.

ya hocam ...neden açıyorsun bu numaralara cebini.. :shock: :?

mnn' Alıntı:
ya hocam ...neden açıyorsun bu numaralara cebini.. :shock: :?

Hocam otomobil servislerinden ya da abone olduğum hizmetlerin değerlendirilmesi için, bireysel emeklilik bilgilendirme için de İstanbul'dan arıyorlar...

hocam beni de aradılar bu sebepten.aynı numaramı bilmiyorum ama sağlık sigortası faln dedi 300 küsür ödeme yapmanız lazım dedi.ben de ödemiyorun istediğinizi yapabilirsiniz dedim kapattım.1 ay oldu nerdeyse herhangi bir sıkıntı yok... :)

Hocam aynısı bende de oldu. Hem de aynı muhabbet. Şimdi bende eksterelerimi kontrol ettiğim için böyle bir kesinti hiç olmadı. Yoksa zaten bankayı arardım.Adamlar dedi geçen sene şu tarih ve şu saatte özel sağlık sigortasının süresi bu yıl bitmiş durumdadır dedi. Bende iptal etmek istiyorum deyince, iptal için benden kredi kartı numaramı istediler. Sonra ben çaktım köfteyi. Ulan zaten bankadan arıyorsan, kredi kartı bilgilerimi niye istiyorsun. Hemen kapattım. Üçkağıtçılar...

Hocam aynı numara birkaç ay önce benim de başıma geldi hatta bu forumda da paylaşmıştım bunlar dolandırıcı aman dikkat :)

Geri