Denemeye bile gözüm kesmedi :scared:hasari' Alıntı:Masaüstünü printSceen et sonra photoshopu aç dosyadan yeni dosya de sonra düzenleden yapıştır. İlk ekranın bu olacak ve sağ tarafta katmanlara gel katmanın üzerindeyken CTRL+J ya katmanı klonla klonladıktan sonra katmanı seç ardından araçmalar çubuğundan taşıma aracını seç hemen üstünde dönüştürme kontrollerini seç çekini işaretle resmin etrafında bir çerçeve oluşacak kürsor ile gel bu çizgiye bir defa tıkla hemen üstü kordinat ve boyut seçenekleri çıkacak burdan zincir(boyut oranlarını koru) seçeneğini seç yanındaki 100 değeri 90 yap enterla. Bu katmanla işiniz bitti şimdi tekrar CTRL+J yapın ve bu yeni kapmanı klonlayıp aynı işlemi yapın. Hadi kolay gelsin gözün korkmasın oldukça kolay bir işlem.
hocam cevabı vermiş. sağolsuntinyamasisurum0' Alıntı:Hocam teamviewer programında yapılmış bu. Uzaktan bilgisayara erişim prog. bildiğiniz gibi. Normal arayüzde kendi bilgisayarına bağlanmak istediğinde izin vermiyormuş ama flashla çalışan web arayüzünde böyle bir denetim olmadığı için kendi bilgisayarına uzaktan bağlanabilmiş ve "ayna" efekti oluşmuş.
http://screenshotlib.blogspot.com/2011/ ... ffect.html
hocam cevabı vermiş. sağolsunskipper_forum' Alıntı:tinyamasisurum0' Alıntı:Hocam teamviewer programında yapılmış bu. Uzaktan bilgisayara erişim prog. bildiğiniz gibi. Normal arayüzde kendi bilgisayarına bağlanmak istediğinde izin vermiyormuş ama flashla çalışan web arayüzünde böyle bir denetim olmadığı için kendi bilgisayarına uzaktan bağlanabilmiş ve "ayna" efekti oluşmuş.
http://screenshotlib.blogspot.com/2011/ ... ffect.html
Korkma demiştim. :lol:YusufULUCANLAR' Alıntı:Denemeye bile gözüm kesmedi :scared:hasari' Alıntı:Masaüstünü printSceen et sonra photoshopu aç dosyadan yeni dosya de sonra düzenleden yapıştır. İlk ekranın bu olacak ve sağ tarafta katmanlara gel katmanın üzerindeyken CTRL+J ya katmanı klonla klonladıktan sonra katmanı seç ardından araçmalar çubuğundan taşıma aracını seç hemen üstünde dönüştürme kontrollerini seç çekini işaretle resmin etrafında bir çerçeve oluşacak kürsor ile gel bu çizgiye bir defa tıkla hemen üstü kordinat ve boyut seçenekleri çıkacak burdan zincir(boyut oranlarını koru) seçeneğini seç yanındaki 100 değeri 90 yap enterla. Bu katmanla işiniz bitti şimdi tekrar CTRL+J yapın ve bu yeni kapmanı klonlayıp aynı işlemi yapın. Hadi kolay gelsin gözün kormasın oldukça kolay bir işlem.
YusufULUCANLAR ın eklediği resimde Teamviewer açık ekranda gözüküyor. resmi büyütürseniz belli ve okunuyor adıeridim' Alıntı:karşılıklı ayna etkisi (ama teamviewer değil) web cam ekranın karşısına konmuş daha sonra print screen ile ekran görüntüsü alınmış.
:+1:redoknot' Alıntı:resmi photoshopta açmış sonra actions panelinden resmi küçültme actionsu oluşturulmuş.bu actions kullanılarak işlem yapılmış.basit bir uygulama
OLMUYOR HOCAMilk3r' Alıntı::+1:redoknot' Alıntı:resmi photoshopta açmış sonra actions panelinden resmi küçültme actionsu oluşturulmuş.bu actions kullanılarak işlem yapılmış.basit bir uygulama