Bu sene 20 Mayıs tatil mi

Kodla Büyü

bellagio

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar okulda fikir ayrılığı var kimisi yeni yönetmelik var liselere tatil bize değil diyorlar kimisi eğer liseye tatilse bizede tatil olmak zorunda diyorlar işin aslını bilen beri gelsin

benimde son edindiğim bilgiye göre ortaöğretim kurumları yönetmeliğinde değişiklik yapılmış ve 20 Mayıs tatil olmaktan çıkarılmış fakat ilköğretim kurumları yönetmeliğinde bu konu ile ilgili herhangi bir düzenleme yapılmadığından dolayı 20 mayıs ilkokul ve ortaokullara tatil olacakmış.( 19 mayıs a kadar herhangi bir düzenleme yapılmazsa tabii)

Ortaöğretim kurumları dışında,
Temeleğitim kurumları 20 mayıs 2014 günü TATİLdir. :) Yaşasın tatil

"19 mayıs ve 20 mayıstan en az bir tanesi tatil olmak şartıyla ilköğretim ve liseler için kaç farklı tatil olasılığı yazılabilir?" Gibi bir matematik sorusuna deneyerek cevap arayanlar sayfasına dönmüş burası...

Herkes kafasına göre birşeyler yazmış, İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinde herşey açık.

Resmî Tatil Günleri
Madde 11 — Resmî tatil günleri şunlardır:
d) Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı (19 Mayıs günü törenden sonra başlar ve 20 Mayıs günü akşamı sona erer.).

İlköğretim (İlkokul-Ortaokul) için 19 ve 20 Mayıs tarihleri resmi tatildir.

bt.ogretmeni' Alıntı:
Herkes kafasına göre birşeyler yazmış, İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinde herşey açık.

Resmî Tatil Günleri
Madde 11 — Resmî tatil günleri şunlardır:
d) Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı (19 Mayıs günü törenden sonra başlar ve 20 Mayıs günü akşamı sona erer.).

İlköğretim (İlkokul-Ortaokul) için 19 ve 20 Mayıs tarihleri resmi tatildir.

Arkadaş haklı. Önünü arkasını düşünmeden bir laf atıyorlar ortaya yarım yamalak iş yapılıyor. Biz kırk akıllıda kuyudaki taşı çıkaramıyor. Bir laf var uygun düşer mi bilmiyorum. Uyandırma k... bulandırma denizi diye. Yönetmelikler ortada herkesinde okuma yazması var.

arkadaşlar istanbulda görev yapıyorum. resmi yazı geldi 20 mayısta okullar tatil değil diye... Umaraım olur ama.....

Yeni yönetmelik çıkardılar 20 mayıs liselere tatil değil diye ama ilköğretimi unuttular:)

amip33' Alıntı:
Yeni yönetmelik çıkardılar 20 mayıs liselere tatil değil diye ama ilköğretimi unuttular:)

Olayın özeti bu. Bize de ilköğretim kurumları yönetmeliğine harfiyen uymak düşer. :mrgreen:

arkadaşlar summer is loading. tatilin membası geliyor zaten. 20mayıs tatil olsa ne olmasa ne.

Geri