Bu sene 6. 7. 8. sınıflada bt dersi 2 saat seçilebilir mi?

Kodla Büyü

hacksaydo

Aktif Üye
arkadaşlar 2012-2013 eğitim öğretim yılında 5. sınıflarda bt dersi 2 saat seçilebilecek. ama 6. 7. ve 8. sınıflar da bu şekilde bir seçim yapılabilecek mi?
seçmeli de olsa ben dersimi istiyorum arkadaş!!! :verymad:

6-7-8 lerde 1 saat eskisi gibi devam edecek. Genelgede sadece 5. sınıflar seçim yapacak dediğine göre

hocam ben de 1 saat diye düşünüyorum fakat okulumuzdaki tek tas öğretmeni arkadaşım derslerinin seneye sadece 8lerde olacağını sonraki sene de tamamen biteceğini söyledi. Öyleyse ttkb nin yayınladığı çizelgeye göre bizim 2 saat girmemiz gerekiyor. Zaten ders kitaplarının biraz daha genişletilmesi de bunu işaret ediyor bence

Evet arkadaşlar 5,6,7 ve 8.sınıflarda 2 saat seçilebilir.Bununla ilgili olarak haftalık ders çizelgesine bakabilirsiniz

Nereden çıkarıyorsunuz 2 saat seçilebildiğini arkadaşlar. 6-7-8 eski sistem devam şimdilik.

hocam bu müfredat kademeli olarak uygulanacak. Bu sene 5 ler için uygulanacak, seneye 6, sonra 7, sonra 8 derken 4. senenin sonunda dersimiz yeniden kaldırılmazda 2 saat olarak seçmeli olacak.

ahmetconkara' Alıntı:
Evet arkadaşlar 5,6,7 ve 8.sınıflarda 2 saat seçilebilir.Bununla ilgili olarak haftalık ders çizelgesine bakabilirsiniz
Bilmiyorsanız bence yorum yazmayın.

Bu sene sadece 5. sınıflarda Bilişim Teknolojileri ve Yazılım ismindeki ders haftada 2 saat olarak seçilebilir. 6-7-8. sınıflar için dersin adı da ders saati sayısı da eskisi gibi.

seçilemez. biz 1 saat seçtik 2 saat seçilseydi bazı günler 7 saat ders görecekti çocuklar :mrgreen:
5 lerde 2 saat

Arkadaşlar bilen bilmeyen yazmış.
Bu yıl sadece 5. sınıflarda seçmeli olarak okutuluyor. 6,7 ve 8ler 1 saat.

6-7-8 lere 2 saat BT dersi koyan idareci hayatının hatasını yapar daha da o koltuğa oturamaz.
Gerçi bu Milli Eğitimde her an her şey olabilir. Okulumuzda 4. sınıflarda beden eğt., görsel sanatlar, müzik derslerine branş öğretmenlerimiz olmasına rağmen sınıf öğretmeni giriyor bu yıl. Bildiğiniz gibi kademeli geçiş nedeniyle 4. sınıflarda eski sistem uygulanması lazım. Hatta pek çok okulda böyle bir durum var sanırım, haber yapmışlar buyurun :

http://www.personelmeb.net/egitim/4-sin ... 67437.html

Geri