muamma25 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 920 26 Ekim 2013 #1 ben gideceğimde giden kimse yok. istanbuldan bilişimci grubu kurup gitsek iyi olurdu
pehepe Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 673 26 Ekim 2013 #2 İstanbulda olsam grup murup dinlemem giderdim hocam 8)
muamma25 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 920 27 Ekim 2013 #3 pehepe' Alıntı: İstanbulda olsam grup murup dinlemem giderdim hocam 8) Genişletmek için tıkla ... gittim bugün hiçbişey yoktu. seçim standına gittim sandım bi an. ülkemde bilişim hiç ilerlemezmi ya 4 senedir giderim günden güne kötüye gidiyor
pehepe' Alıntı: İstanbulda olsam grup murup dinlemem giderdim hocam 8) Genişletmek için tıkla ... gittim bugün hiçbişey yoktu. seçim standına gittim sandım bi an. ülkemde bilişim hiç ilerlemezmi ya 4 senedir giderim günden güne kötüye gidiyor
F faskerhat Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 468 28 Ekim 2013 #4 Ben dün gittim hatta ama eskisi gibi değil artık sönük duruyor, yeni teknolojiler pek yok ve olanlar da pek enerjik bir halde değil.
Ben dün gittim hatta ama eskisi gibi değil artık sönük duruyor, yeni teknolojiler pek yok ve olanlar da pek enerjik bir halde değil.