Bu sene il dışı atama ihtimali?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan only61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

only61

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
arkadaşlar hizmet puanım 90 küsur..
haziranda il dışı isteyeceğim ama
sizce bu sene il dışı kontenjanı nasıl olur?
gitme ihtimalim var mı?
istediğim bölgeler marmara, ege veya akdeniz.....başka bölgeleri istemiyorum...

hocam açarlarsa da çok az açılır oda çok yüksek puanlar girer girerse benim puan 115 bende istemeyi düşünüorm ama pek umudum yok

inşallah açılır da sirkülasyon olur.. millet kıpırdamazsa hepimiz için iyi olmaz.. hakkımızda hayırlısı..

dengem' Alıntı:
inşallah açılır da sirkülasyon olur.. millet kıpırdamazsa hepimiz için iyi olmaz.. hakkımızda hayırlısı..

Hocam olay kıpırdama olayı değil bence, Norm olayı, seneye sadece bir şube de dersimiz olacak, seçmeli olarak ne kadar seçileceğine bağlı herşey, tayin isteyeceğiniz yerde bir bilgisayarcı olması için dua etmek gerek, mesela ben gelecek yıl yine formatör olmayacağım, BT lab'ı olmasına rağmen dersi seçmemiş okulların seçebileceklerini öğrendim ve bir kaç okul müdürleri benim o okullara derslere gidip gitmeyeceğim soruldu . bu il dışı tayin isteyecekler için çok büyük avantaj o okul o dersi seçmesi norm açılması anlamına gelir, oraya gelecek kişi hazır derslere gelir aksi halde o okulda ders seçilmeyecek-ti.

bu bir çelişki
bil öğretmeni olmayan okulda bil dersi seçilmediği için norm da olmayacak ders sesçilen okullarda bil öğretmeni olan okullar zaten norm dolu olacak yani açık yer yok ders seçmeli olduğu sürece atama işi zor netekim geçen iliçi atamalarda bir çok ilde hiç açık yoktu

dndd' Alıntı:
bu bir çelişki
bil öğretmeni olmayan okulda bil dersi seçilmediği için norm da olmayacak ders sesçilen okullarda bil öğretmeni olan okullar zaten norm dolu olacak yani açık yer yok ders seçmeli olduğu sürece atama işi zor netekim geçen iliçi atamalarda bir çok ilde hiç açık yoktu
Diğer branşlarda norm hesaplanırken seçmeli desler hesaba katılmıyor fakat bizimki sadece seçmeli olduğu için ders sayısına bakılıyor. Bu iş ellerrine yüzlerine bulaşmadan çözüm bulmaya niyetleri yok. Sanki iyice dibe vurmamızı bekliyorlar.

ankara eş durumu ne olur peki sizce ağustos ta?
kaç seneyi bulacak acaba bizleri fark etmeleri...

100 ün altında olanlar belirgin yerler için kesinlikle ümitlenmesinler. Şahsi fikrim...

Milli eğitim %95 dolulukla çalışan bir bakanlık.
2-3 seneye kalmaz. Yer değiştirmeler hayal olacak.

Her ilde herkes norm fazlasıyken il dışına nasıl açacaklar acaba :? benim ümidim yok. Diyarbakırdayım sıkıldım artık . :(

bu sene geçen seneden daha iyi olacak diye tahmin ediyorum. en azından geçen sene pek çok il kontenjan dahi açmazken bu sene 3-4 kişilik yerler açılır. seneye ise bu sayılar 10u bulur diye tahmin ediyorum. umarım böyle olur. yoksa yerimize mıh gibi çakılıp kalacaz.

alımlara bağlı,, yalnız ümit zayıf...
şu geçen son yer değişikliğinde ilçe ve köydekiler bile merkezde boşlukları doldurdu....

Geri