Bu sene kurs açan var mı?

Kodla Büyü

Enterprise

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Arkadaşlar 5 yıl önce Hem.e bağlı kurs açmıştım ama şimdi normal kurs açmak istiyorum okulda muhtemelen 26 saat dersim olacak (18 saat ders+8 saat seçmeli ) neler yapmam lazım ve kaç saat açabilirim yardımcı olur musunuz? 5 ve 6 lara açabilicem sadece sanırım kaç grup oluşturabilirim kaç saat kurs açabilirim ne anlatabilirim lütfen yardımcı olun

hocam haftalık 26 saat dersin varsa 14 saat kurs açabilirsin. arkadaş ilgisi yok demiş ama var hocam. ders+kurs en fazla 40 saat olabilir.

Aleyküm Selam Aydın Hocam bende denizci Hocam gibi biliyorum ama emin olamadım başka açacak bilişimci arkaaw:daş yok mu acep bir ben mi varım yaw

inş açmayı düşünüyorum. geçen sene iki dönem de açmıştım.

denizci' Alıntı:
hocam haftalık 26 saat dersin varsa 14 saat kurs açabilirsin. arkadaş ilgisi yok demiş ama var hocam. ders+kurs en fazla 40 saat olabilir.

aynen bu şekilde hocam :+1: son dakika, son saniye, yeni bir güncelleme, düzenleme, değiştirme olmazsa tabi :-1:

Okyay hocam peki haftada kaç saat açabiliyoruz her gruba haftada 2 saat şeklinde mi oluyor bir de Kodlama adı altında açabiliyormuyuz müfredat harici bir plan oluşturabiliyormuyuz teşekkürler Mesut hocam

Hocam kursun içeriğini siz belirleyin. Öğrencinin dersini destekleyici şekilde ve farklı konular da olabilir. Bu arada haftaiçi kurs ve normal ders saatleri toplamı 40'ı geçemez. Geçen sene kurs verdim bu sene de inşallah açıcam.

Geri