Bu telefonlar bu fiyata nasıl?

Kodla Büyü

samimi 75

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bir tane dokunmatik ekranlı cep telefonu almak istiyorum.Öyle 1000 tl falan değil.Normal olarak 500tl civarında.Bununla ilgili biraz araştırma yaptım.2 telefonda karar kıldım. Birini almak istiyorum.Siz olsanız hangisini alırsınız?
1-Nokia C5-03
http://www.sanalreyonum.com/urun/nokia- ... atID=27177
2-SAMSUNG S7233 3G CEP TELEFONU
http://www.sanalreyonum.com/urun/samsun ... atID=27177
Bu sanalreyon sitesinden hiç alış veriş yaptınız mı?Burası bana çok uygun geldi.Site güvenli mi değil mi onu bilmiyorum.Buradan almak istiyorum.Bildiğimiz vatan,hepsi burda,teknosa gibi siteler tanınmış oldukları için güvenirlilikleri daha fazla,ama buralardaki telefonlar daha pahallı.
Birde arkadaşlar telefon bayisinde çalışan bir elaman nokia alma genelde sişletim sistemi donuyor,fakat samsungta böyle bir olay yok.Tavsiyem samsung alırsan iyi olur dedi.
Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam ne bileyim, dokunmaktik bana göre değil. Yoruyor kullanırken insanı. Ama nokia'nın hem tuşları hem de dokunmatik olanı var. o daha kullanışlı.

hocam o nokia bana göre 5 para etmez. ben de uzun zamandır telefon inceliyordum. en sonunda samsung galaxy ace S5830 aldım.
o nokia nın 5 mp kamerası var ama flaşı bile yok. oyuncak gibi bi telefon. samsung un o modelini pek incelemedim.
sitenin fiyatları iyi gerçekten. piyasanın 100 tl altına satıyor. ama ben güvenip alamadım doğrusu.

örtmnoldum' Alıntı:
hocam o nokia bana göre 5 para etmez. ben de uzun zamandır telefon inceliyordum. en sonunda samsung galaxy ace S5830 aldım.
o nokia nın 5 mp kamerası var ama flaşı bile yok. oyuncak gibi bi telefon. samsung un o modelini pek incelemedim.
sitenin fiyatları iyi gerçekten. piyasanın 100 tl altına satıyor. ama ben güvenip alamadım doğrusu.
bende şimdi o siteden Galaxy Ace'i bulmuştum hocam..Bende o telefonları çok beğeniyorum ve almak istiyorum.Siz nereden ve ne kadara aldınız?

sanalreyonum dan daha önce bilgisayar toplamıştım güvenilir ve profesyonel bir site ürün yelpazesi epey geniş. siparişlerim kısa zamanda geldi.

hocam bu fiyata dokunmatik alacaksan şu anda piyasadaki f/p si en iyi telefon samsung gio teknosada var şu anda 549 tl 50 tlde hediye çeki veriliyor kredi kartına 12 taksitte... hiç düşünmeden al :+1:

ben de nokia e72 almayı düşünüyorum ama sanalreyonum da bile daha pahalı ben en ucuz real de buldum 629tl bi iki güne kalmaz onu alacağım inş :+1:

bdogretim' Alıntı:
Fiyatlar piyasaya göre çok çok iyi. Uzun zamandır Sony/Ericson Xperia x10 mini alamayı düşünüyorum. Yaklaşık 130 tl daha ucuz.

Ama sikayetvar.com' da çok fazla şikayet var. Güvenemedim açıkcası.
Hocam şikayet vardaki şikayetler sanalreyon sitesi için mi?Şikayetler daha çok ne ile alakalı?

Hocam alışverişte sıkıntı yok. Bende telefon almıştım. Sıkıntısız geldi.
Yalnız şu durum var. Peşinde piyasanın altında ama taksitli olunca piyasa fiyatlarını buluyor.

bdogretim' Alıntı:
Hocam bilgilendirmen için teşekkür ederim.Bu site ile ilgili olarak çok şikayet var.Daha çok telefonlara cevap vermemek,e-maillere cevap vermemek,kvk garantisi yerine sitede de yazmayan başka garanti firmaları göstermeleri gibi.Bunun gördükten sonra bu siteden gerçekten soğudum.Sağolasın bilgilendirme için.

Ben sana 3 aylık bir HaTiCe Desire satayım hocam biraz daha fazla verebilirsen. İlgilenirsen PM atabilirsin.

Not:Satış yapmak site kurallarına aykırı ise bu mesajım adminler tarafından silinsin.

41p3r' Alıntı:
Ben sana 3 aylık bir HaTiCe Desire satayım hocam biraz daha fazla verebilirsen. İlgilenirsen PM atabilirsin.

Not:Satış yapmak site kurallarına aykırı ise bu mesajım adminler tarafından silinsin.
Sağol sayın hocam.Ben sıfır düşünüyorum.

Hocam ben 31/12/2010 tarihinde nokia C7 aldım. Telefon arızalı çıktı gönderdim. Değiştirdiler geri gönderdiler. Gelen telefon da bozuk çıktı. Yine geri gönderdim. Telefonu tamir edip bana geri gönderdiler. Gelen telefon yine aynı arızayı yapıyordu. Tekrar geri gönderdim. Bu sefer yine değişişim kararı alınmış ve bekliyorum. Anlayacağın 5 aydır paramı ödememe rağmen ortada telefon falan yok. Telefon serviste bekliyor. Telefonu Vatan Bilgisayardan almıştım. Paramı almak istiyorum onuda vermiyorlar. Nokia telefon alacaksan iyice araştır. Forumlara göz at nasıl arızalar yapıyorlar incele. Birde garanti servisi de önemli. Benim telefon KVK servisinde. Servis de ayrı problem. Nokia alacaksan ve KVK servisiyse iyice araştır öyle al. Tavsiye etmiyorum.

samimi 75' Alıntı:
41p3r' Alıntı:

Sağol sayın hocam.Ben sıfır düşünüyorum.

Önerdiğim modelin sıfırını da düşünebilirsin. :D Biraz tuzlu gibi fiyatı ama iPhone'un yarı fiyatına en az iPhone kalitesinde bir telefona sahip olmuş olursunuz.(bu kısmı gerçekten de abartmıyorum) Ben çok memnun kaldım. Ozaman neden satıyorsun diyeceksiniz, nakit durumları işte:cry:

Geri