BU TRAFİK CEZASI NETE NE ZAMAN AKTARILIYOR

Kodla Büyü

Dijital_Dünya

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar borcu yatırcam bir türlü borç görünmüyor yaa 10 gün oldu son 5 gün indirimli yatırmak için maliyeye gitmek istemiyorum kredi karttan yatırmak istiyorum :( ne zaman borcum görünür.

hocam nete yansımasını bekleme git yatır.nete ilk15 gun yatırmassan yansır. erken ödeme avantajını kaybedersin ozaman.

İnternet vergi dairesinden yatırabilirsin hocam. beyana dayalı olarak. ceza makbuz numarasını girin yatırırken.

Metehan' Alıntı:
İnternet vergi dairesinden yatırabilirsin hocam. beyana dayalı olarak. ceza makbuz numarasını girin yatırırken.

hocam tam olarak adresi yani beyanı girebileceğim adresi buraya yapıştırabilirmisiniz

hocam,
tam hatırlamıyorum ama,
2-3 ay sonra yansımıştı.
inat etmiştim net e yansıyınca net ten yatıracam diye.
indirimden yararlanmak istiyorsanız en iyisi elden yatırmak.

zencefil58' Alıntı:
savas3457' Alıntı:
https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp

hocam burayı biliyorum burdan sonrası??? yani makbuzdaki bilgileri girebileceğim sayfa??

Motorlu Taşıt Sorgulaması ve Kredi Kartı ile Ödeme

bilgilerinizi girdikten sonra beyanli trafik cezası ödeme var en sonda oradan ödeyebilirsiniz...

geçmiş olsun, neyden dolayı ceza aldın hocam?

bu sıralamadan yatırabilirsin hocam

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    191.2 KB · Görüntüleme: 6,354
  • 2.jpg
    2.jpg
    193.9 KB · Görüntüleme: 6,354
EynelMefer' Alıntı:
zencefil58' Alıntı:
savas3457' Alıntı:
https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp

hocam burayı biliyorum burdan sonrası??? yani makbuzdaki bilgileri girebileceğim sayfa??

Motorlu Taşıt Sorgulaması ve Kredi Kartı ile Ödeme

bilgilerinizi girdikten sonra beyanli trafik cezası ödeme var en sonda oradan ödeyebilirsiniz...

geçmiş olsun, neyden dolayı ceza aldın hocam?

eyvallah hocam buradan oluyor. 56 km hızla radara yakalandım :) ilk ve son olacak inş. :) gece 2 den başlıyomuş ödemeler

insanin helal edesi gelmiyor dimi 56 km de ceza yemek! ne canlar kurtuldu simdi o hızı yapmayinca! diyesi geliyor belkide, neyse ben susayım bu radar konusunda dertliyim zaten...tekrar gecmis olsun...

EynelMefer' Alıntı:
insanin helal edesi gelmiyor dimi 56 km de ceza yemek! ne canlar kurtuldu simdi o hızı yapmayinca! diyesi geliyor belkide, neyse ben susayım bu radar konusunda dertliyim zaten...tekrar gecmis olsun...

hocam yolu görsen 56 bile az genelde normal hız giderim o günde şans bana denk geldi. Kısmet sağlık olsun. tşk ederim yardımınız için.

Geri