Bu uyarı ne anlama geliyor? Anlamadım

Kodla Büyü

oflaz33

Site Gezgini
Kurulu Antiviüs programı da yok ancak şu şekilde bir uyarı aldım. Ne olabilir. Geçekten böyle bişey olmuşmudur?

Ekli dosyalar

• ek.JPG
    ek.JPG
    47.5 KB · Görüntüleme: 862
rastgele internette olsam anlarım ancak girdiğim siteler şaka yapacak türden siteler değildi.

hangi devirde yaşıyoruz güncel antivrüs programı kurulu olmayan bilgisayar olurmu. yukardaki mesajda çok komik :mrgreen:

erdogan_y' Alıntı:
hangi devirde yaşıyoruz güncel antivrüs programı kurulu olmayan bilgisayar olurmu. yukardaki mesajda çok komik :mrgreen:
Mesaj gerçekten komik de, antivirüs programı kullanmıyorum ben şahsen yıllardır. Herhangi bir güvenlik sorunu yaşamadım çok şükür. Sadece usb disc security var.

:lol: şakayı yapan baya bir yaratıcı.
arkadaşım bariz şaka.Yazılım böyle bir hata mesajını hayatta vermez.
Bugün yarın halini hatırınızı sorarsa şaşırmam walla :D

Zizu_' Alıntı:

yav rastgele bir link tıklamadım girdiğim siteler belli. Yani o anda bir arkadaşın sitesine veya mailime girmiş olsam olabilir diyecğim. Ancak öyle bişey yok ondan şaşırdım.

Zizu_' Alıntı:

:+1: :+1:

bunu görünce aklıma ilk gelen " bilgisayarınıza virüs bulamış, temizlemek için şunu tıklayın " vs. yazan virüsler geldi. :D sanırım bi tür zararlı yazılım bulaşmış.

hocam yazıcıdan çıktı alan bir arkadaş yazıcıya MÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ sesi ayarlamıştı onada müdürü şeşbeş olmuşmuş ses çıkmasın die çıktı alınca ses fişini çekiyormuş. yani şakadır bencede öyle bir hata vere vfirüs prog görmedim daha. Birisi sizin hata mesajlarıyla aceyip oynamış

Geri