Bu yıl Norm fazlaları resen atanır mı?

Kodla Büyü

hanibal07

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bulunduğumuz ilçede eşimde bende norm fazlasıyız. Fakat yıllardır il genelinde resen atama olmadığı için sıkıntı yaşamıyoruz. Fakat bu yıl bizzat bakan beyin kendisi dahil olmak üzere tüm Meb yetkilileri norm fazlası öğretmenlerin kullanılacağına yönelik açıklamalarda bulunuyorlar. Ben bunu bakanlık bazında çıkarılacak bir yönetmelikle norm fazlası öğretmenlerin resen atamasının yapılması olarak yorumluyorum. Acaba bu yıl tüm ülke genelinde fazlalıklar için bir resen atama düşünülüyor mu acaba sizler ne dersiniz???

hocam ankara mem bugün resen atama sonuçlarını yayınlamış. bilginize.

bursa resen atama yapmadı hocam ankara yapmış il il değişiyor demekki

İstanbulda kaç yıldır yapmiyordu ama bu atamada yaptı. Gerçi bir kısmını iptal etti ama norm güncellemesinden sonra yapar. Bakanlık yetkilileri bu konuda kararlı

Karabük yaptı Benim eş durumu mu Mazeret olarak bile dikkate almadılar. Bir ilçeden diğer ilçeye. Hergün en az bir saat gidiş, bir saat dönüş. Toplam her günümden 2 saat yollarda geçecek. Haftada 10 saat.

il il değişiyor.birçok yerde yapıldı zaten.norm güncellemesinden sonra tekrar olacağını düşünmüyorum.zira güncelleme için son tarih 25 kasım.o dönemlerde yeni atamalar olacağı düşünülürse takvim biraz sıkışık.mebin işi belli olmaz tabi...

Geri