M maviakdenizim Aktif Üye Mesajlar 190 5 Haziran 2013 #1 10 a yakın ösym(ygs-lys) sınavına başvurdum,bu yıl bana hiç görevlendirme çıkmadı.benim gibi olan varmı?
10 a yakın ösym(ygs-lys) sınavına başvurdum,bu yıl bana hiç görevlendirme çıkmadı.benim gibi olan varmı?
zodiac Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 3,177 5 Haziran 2013 #3 aynen hocam bende bütün sınavlara başvurdum 1 tane bile çıkmadı, anlamadım bu işten hiçbişi valla
G gzegen Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,423 5 Haziran 2013 #4 her-telden-f29/osym-gorevlendirmeler-aciklanmis-t112780.html mevcut konu var
faky18 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 356 5 Haziran 2013 #5 Müdür yardımıclarına 2'şer 3'er görev çıkarken biz avucumuzu yalıyoruz adalet buysa ben birşey demiyorum.
Müdür yardımıclarına 2'şer 3'er görev çıkarken biz avucumuzu yalıyoruz adalet buysa ben birşey demiyorum.
vedat Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 690 6 Haziran 2013 #6 hocam osym sitesinde öncelik sırası var. Banada çıkmadı ama sen zaten bunu bilerek tercih yapıyorsun.
hocam osym sitesinde öncelik sırası var. Banada çıkmadı ama sen zaten bunu bilerek tercih yapıyorsun.