Bu yazı ne diyor?

Kodla Büyü

porry

Aktif Üye
Hocamların bu cümlerden bir şey anlamadım.Sabah sabah uyanamadım daha sanırım.Ne istiyorlar bunlar benden?Günaydın herkese bu arada.

Ekli dosyalar

• adsız.JPG
    adsız.JPG
    99.7 KB · Görüntüleme: 635
Sınıfı en çok kullanan üç öğretmenin isimleri haftada kaç saat kullandıklarını gösteren bir rapor istemişler..

aliantep27' Alıntı:
Sınıfı en çok kullanan üç öğretmenin isimleri haftada kaç saat kullandıklarını gösteren bir rapor istemişler..
bunun yanında idare,öğretmenler ve öğrencilerin BT konusunda yaşadıkları sıkıntıları gidermek için BT rehberlik eğitim semineri vermen gerekiyormuş hocam..(Ama sakın öğrencilere derse falan girme eğitim semineri ver yeter. :verymad: )

idare, öğretmen ve öğrencilere yönelik temel bilgisayar kursu benzeri bilişim teknolojilerini yeterli düzeyde kullanabilmeye yönelik bir eğitim çalışması yapılması gerektiği yazıyor benim anladığım kadarıyla. bunun da mesai saatleri içinde rehberlik adı altında yapılması (ki bu da ek ücret ödememek için :-1: ) gerektiğini anlıyorum ben.
ayrıca bilişim teknolojilerini kullanan öğretmenlerle ilgili de bir rapor isteniyor. kaç saat bt kullandıkları, nasıl kullandıkları, neler yaptıkları ile ilgili.

:puhaha: İllahi MEB sen adamı öldürürsün, ya bunlar diğer branşlara söz geçiremiyor iş veremiyor, teknoloji kullanmayı öğretemiyor ya yine birilerinin canı sıkılmış kime ne yapsak diye, bize denk gelmiş yine...RAporu açıklıyorum; tüm sınıflarda Bilgisayar var, Projeksiyon var, o yüzden bt sınıfı kullanılmıyor,bir ara ingilizceci geldi, bir ara da sosyalci geldi Medya dersi için, öğrencilere gelirsek üffff çok güzel fare klavye söküp pin kırarlar kendilerine güvenleri ve becerileri üst düzey, öğretmenler İnternet konusunda Dehçet-ül Vahşet'ler deli bir birikim inanılmaz bir kadro :mrgreen:

İnsanlığı sorduğu felsefi soruyu soruyorum" Kimim Ben" yada "Biz neyiz" bu da olmadı "Biz nereye gidiyoruz" :mrgreen:

patari' Alıntı:
:
İnsanlığı sorduğu felsefi soruyu soruyorum" Kimim Ben" yada "Biz neyiz" bu da olmadı "Biz nereye gidiyoruz"

hocam sen 657 ye tabi ne olduğu belli olmayan
hergün birşeylerin daha da kötü gittiğine inan
ama arada süper ve ayakta alkışlanacak projeler üretebilen
aslında çok büyük enerjiye sahip vizyon misyonu olan
ama bunları kullanmaman gece gündüz birilerinin çalıştığı
okul eğitim öğretimden nefret aşamasına gelmiş
üç beş öğrencinin hatır gönül ve güzelliği için ayakta duran
ve her gün birileri ile akraba olmaktan yorulan
bir bireysin....

ya da necip fazıl deyimi ile arşı boynuzunda taşıyan ök..z

(şahsi algılma sakın ha hocam :) )

Geri