Bu YaZ Fazlaları atıyoruz Kan gurubuna göre Diyet yapalım.

Kodla Büyü

COBOL

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Arkadaşlar bu başlıkta bilgisi olanlar yazsınlar.
Sitelerde neyi tüketemeyeceğimiz yazılı.Geriye pek birşey kalmadı.
Örneğin;
ben A kan gurubuyum.Neleri tüketmemiz önerilir?

kan grubuna göre değil ama kendi uygulayıp başarıya ulaştığım programda (45 günde 81 den 70'e düştü, geçen yıl ramazan ayının son 10 günü başladım, 10 gün ekmeksiz oruç tuttum düşün : ) neyse

İçinde şeker, un, yağ ve tuz olan şeyleri neredeyse hiç yemedim.
ekmek hiç yemedim, bağırsakların lif ihtiyacını eti lifalif ile karşıladım.
peynir yerine sadece tuzsuz lor yedim.
yemekleri çok az yağ koyarak yaptım yada yaptırdım.
her gün soda içtim, mineral ihtiyacı için.
tatlı hiç yemedim. kilo düzene ara ara yiyiyorum şimdi.
ramazan bitince de sabahları kahvaltıdan önce tempolu 30 dk koştum. hergün olmasa da sık sık yapmaya çalıştım.
ha birde bol su içtim. zaten çok su içerim normalde de hani ek bilgi olsun diye.
hızlı kilo verdiğimi söyleyenler oldu ancak hiçbir sağlık problemi yaşamadım.
aklıma gelen bunlar, kan gurubu 0+.

şimdi düzenli spor yapıyorum ama 10 kiloyu yukarıda yazdığım gibi verdim.

Niye atıyoruz ki? Onları o hale getirene kadar neler çektik, her gün önümüze geleni yemek zorunda kaldık, bilgisayarın başında abur cuburları, kolaları hunharca tükettik, gece geç saatlerde bile kocaman ekmek aralarını sanki daha önce hiç yememişçesine mideye indirmeyi bir borç bildik. Onlar bizim fazlalıklarımız değil bilakis onlar artık bizim özümüz. Saygı duymak ve yaşamaları için elimizden geleni yapmaya devam etmemiz gerekir. Kilo katili diyetislerin söylediklerini dinlemeyin. Kahrolsun diyetler, kahrolsun egzersizler.
:P
Ramazan ayı iyi bir fırsat olacaktır. Kan grubunu falan bilmem ama bu işin tek çözümü, yaşam biçimini değiştirmek, yoksa kısa süreli diyetlerden medet ummamak gerek.
Yapmamız gereken temel şey, öğünlerde porsiyonları küçültmek, ekmek ve hamur işlerini azaltmak, mümkünse ekmeği tamamen bırakmak. Tatlı, kola vs. gibi şeker kaynaklarını minimum seviyeye indirmek, mümkünse egzersiz yapmak. Bunları yapmak bence 3-6 ay arasında ciddi kilo verdirecektir.

0 grubu et yiyecek a grubu balık sebze meyve diye biliyorum bende 10 kilo verdim 100 e indim hocam ama boyda var 190

Hocam kilo olayını lastik gibi düşünün.
20 günde kilonuzun % 5 ni basit diyetle verirsiniz.Üstüne diyet yanısıra aşırı eziyetli ve yorucu spor desteği ile, orta vadede % 5 daha ekleyebilirsiniz.
Ben;
150 kilo dan spor yapmadan, Sadece Kan gurubuna göre diyet uygulayarak 3 yılda 70 kiloya düştüğünü iddia eden bir arkadaş ile tanışınca (Kan gurubuna göre Diyet) ilgimi çekti.

ne kan grubu hocam yaa. daha diyetisyenler birleşemiyor diyetlerle ilgili. hesap çok kolay. aldığın kalori yaktığından az olursa kilo verirsin. sporsuz kilo vermek eziyettir. spor yapacaksın boğazını tutacaksın verirsin. daha önce 25 kilo vermiş biri olarak söylüyorum bunu. haa bunları son 2 senedir yapmadığım için 15 kilo aldım o başka tabii.

Kan testi var hocam ismi york olması lazım. Size hangi yiyeceklerin kilo aldırdğını tespit ediyor ama biraz pahalı bir test. Bir inceleyin isterseniz

Geri