pasific Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 643 3 Haziran 2013 #1 http://www.aktifhaber.com/video-galeri/ ... -10012.htm uhaha:
S selcuk35 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 354 3 Haziran 2013 #3 komikmiş, uyku sersemi görmüştüm diyor, nasıl insanlar var böyle ya
hbasdereli Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,452 3 Haziran 2013 #4 Nefret ediyorum şu programlardan ama harbi komikmiş
kakababa Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 533 3 Haziran 2013 #5 Eğer numara değilse kız için üzücü bir durum olmuş. Yazık.
D duyu80 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 326 3 Haziran 2013 #9 :mrgreen: aslında 4 hakkın olcak biride şişman olcak.
endorfinnn Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 760 3 Haziran 2013 #10 Allah kahretsin. Utanç verici bişey ama kendimi tutamadım güldüm. "uyku semesiyken izledim" diyor. Geçenlerde de plazma tv vakası vardı...
Allah kahretsin. Utanç verici bişey ama kendimi tutamadım güldüm. "uyku semesiyken izledim" diyor. Geçenlerde de plazma tv vakası vardı...
fahrican Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,390 3 Haziran 2013 #11 Bazı insanlar oraya eğlencesine , gırgırına gelirken bazıları da son çare olarak geliyor. Bayan için çok üzücü bir durum.
Bazı insanlar oraya eğlencesine , gırgırına gelirken bazıları da son çare olarak geliyor. Bayan için çok üzücü bir durum.
oyungezer Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,463 3 Haziran 2013 #12 kakababa' Alıntı: Eğer numara değilse kız için üzücü bir durum olmuş. Yazık. Genişletmek için tıkla ... Numara olduğu aşikar. Ne güzel programlarımız var Allah'ım. :!:
kakababa' Alıntı: Eğer numara değilse kız için üzücü bir durum olmuş. Yazık. Genişletmek için tıkla ... Numara olduğu aşikar. Ne güzel programlarımız var Allah'ım. :!: