kirazcicegi07
Üye
Sitemi değerlendirir misiniz?
http://www.bucakozurluder.org/
http://www.bucakozurluder.org/
Zizu_' Alıntı:Öncelikle emeğinize sağlık
Benim ilk takıldığım nokta derneğin ismi
özürlü değil de engelli kullanılsa daha iyi olur sanki, tabi bu benim düşüncem
Siteye gelince;
Bence sitede kullanılan renkler çok kapalı ve kasvetli bir hava katmış.
Bence bu tarz siteler cıvıl cıvıl olmalı, yaşama sevincini giren kişi o sitede görmeli diye düşünüyorum.
Hocam teşekkür ederim dogru söylüyorsunuz şimdi benimde dikkatimi çekti uygun zamanda değiştirmeye çalışacağım imkan olursafeto23' Alıntı:İlk dikkatimi çeken bannerın üstünde olan linkler. onları bannerın altına alsanız daha güzel olmaz mı acaba :?:
yorumlarınız için teşekkürler özürlüler derneği benimde hoşuma gitmiyor engelli ifadesini kullanıyorum ama malesef derneğpin ismi bu şekilde ve resmiyette özürlü diye geçiyormuş bağlı oldukları devlet kurumlarında da özürlü diye geçiyor bu sebeple böyle yapmak zorunda kaldımZizu_' Alıntı:Öncelikle emeğinize sağlık
Siteye gelince;
Bence bu tarz siteler cıvıl cıvıl olmalı, yaşama sevincini giren kişi o sitede görmeli diye düşünüyorum.
twetyynet' Alıntı:Zizu_' Alıntı:Öncelikle emeğinize sağlık
Siteye gelince;
hocam ben bunu bizzat resmi kuruma mail atarak sormuştum bundan bir yıl önce kanunda ve yönetmeliklerde özürlü kelimesi geçtiği için engelli kelimesini kullanılmıyormuş doğrusu özürlü imiş :!:
edacomü' Alıntı:hocam siten güzel olmuş eline sağlık, ama ben renk uyumunu beğenmedim yeşil olacaksa başka tonları daha güzel olabilir sanki
:+1:Zizu_' Alıntı:Öncelikle emeğinize sağlık
Siteye gelince;
sayın hocam yeşilin bu tonu nasıl olmuş?edacomü' Alıntı:hocam bence yeşile göre daha iyi oldu..., zeminde biraz renklense daha hoş olcak
edacomü' Alıntı:hocam bence diğerlerine göre kıyasladığımızda , sayfaya baktığında gözü yormayan bir tasarım olmuş, yeşilin üzerinde siyah yazı daha okunaklı olmuş beyaza göre. ayrıca feto23 hocamızın da dediği gibi bannerin üstündeki linkleri alta alsan daha güzel olabilir. kolay gelsin...