Buda benim I.DÖNEM I.SINAV SORULARIM

Kodla Büyü
sorular zor gelebilir öğrencilere.. özellikle dosya uzantısı sorusu çok düşürücü olmuş hocaö :wink:

hocam 2. sounun 3. tik işaretinde sorunun cevabını başta zaten yazmışsın hatırlatayım dedim

sorular baya zor olmuş. Ben sizin 5lere sorduğunuz sorunun bir benzerini 6.sınıflara sordum hepsi döküldü. Üstelik çok başarılı öğrenciler hepsi.

botecii00' Alıntı:
sorular zor gelebilir öğrencilere.. özellikle dosya uzantısı sorusu çok düşürücü olmuş hocaö :wink:

Hocam öğrencilere dosya uzantılarını anlatırken o şekilde anlattım o yüzden sıkıntı olmadı. Öğrencilerin geneli doğru cevap vermiş. Ayırıca soruda kullanıcının dosyaları nasıl ayırt ettiğini değil, bilgisayarın dosyaları neye göre ayırt ettiğini soruyor.

bilişimci_ts' Alıntı:
sorular baya zor olmuş. Ben sizin 5lere sorduğunuz sorunun bir benzerini 6.sınıflara sordum hepsi döküldü. Üstelik çok başarılı öğrenciler hepsi.
Hocam zor gelmedi sanki. Çünkü ben anlattım anlatıklarımıda sordum. Ayrıca ders notu da dağıttım. Sınavları okudum 45 altında alan bir iki kişi var. Bununla beraber 80 nin üzerinde alanda bir iki kişi.

agd85' Alıntı:
hocam 2. sounun 3. tik işaretinde sorunun cevabını başta zaten yazmışsın hatırlatayım dedim

Hocam o maddeyi sonradan gördüm iptal ettim. 2 madde halinde oldu iki maddeyi yapana 9, tekini yapana 5 puan verdim.

Notları verdiyseniz yapmışlardır. Ben ders notlarını vermedim derste bazı yerleri not aldırmıştım. Derste anlattığım her şeyden sordum anlattıklarım ne kadar akıllarında kalmış öğrenmek istedim. O yüzden sorularınız bana zor geldi.

soruların çoğunu bende sordum, hepsi döküldüler. bu sınavları da derste çözdürmeyi düşündüm. pekişsinler :)))) teşekkürler

Geri