Bugün..öğrendim 75 madde özet

Kodla Büyü

only61

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
arkadaşlar "bugün .....öğrendim" başlığını çok beğendim ve ben de sadece teknik kısımlarını yani bizim işimize yarayan kısımlarını 75 maddede topladım word'e attım...
dosya ektedir..yazıcıdan çıkartıp dosyanıza koyabilirsiniz..ara sıra bakıp bilginizi genişletin...ara sıra güncellemeyi de düşünüyorum...

Ekli dosyalar

Evet gerçekten bilmediğimiz çok ilginç bilgileri öğrendik bu başlıktan. İyi yapmışsınız hocam, teşekkürler. Elimizin altında derli toplu durur. :alkis:

Çalşmanız için elinize sağlık hocam.
Bu arada "bugün ... öğrendim" başlığı ana sayfada görünmeli bence. Her telden başlığı altında olduğundan anasayfada çıkmıyor.

Re: Bugün..öğrendim Google Drive'da

Word halinde indirmektense Google Drive'da değiştirmeye açık hale getirdim.
Şimdi daha güzel olacaktır. Online devamlı güncellenebilir bu şekilde.
Bakalım harika neler öğreneceğiz?

Bugün .... Neler Öğrendim.

only61' Alıntı:
arkadaşlar "bugün .....öğrendim" başlığını çok beğendim ve ben de sadece teknik kısımlarını yani bizim işimize yarayan kısımlarını 75 maddede topladım word'e attım...
dosya ektedir..yazıcıdan çıkartıp dosyanıza koyabilirsiniz..ara sıra bakıp bilginizi genişletin...ara sıra güncellemeyi de düşünüyorum...
başlık sahibi olarak böyle beğenilip dosya haline getirilmesi çok hoş...
teşekkürler...

Re: Bugün..öğrendim Google Drive'da

suvari58' Alıntı:
Word halinde indirmektense Google Drive'da değiştirmeye açık hale getirdim.
Şimdi daha güzel olacaktır. Online devamlı güncellenebilir bu şekilde.
Bakalım harika neler öğreneceğiz?

Bugün .... Neler Öğrendim.

bu da hoş olmuş gerçekten. ayrıca çözemediğimiz konuları da yazabiliriz. Mesela gmaile aynı yerden gelen maiilerin nasıl ayrılacağı?

Geri