Bugün(11 Nisan) İstanbul'da Veli Toplantısı yapanlar?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tqwert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

tqwert

Aktif Üye
Arkadaslar hic aklima gelmemisti ama bir yerde, CHP mitingi dolayisiyla İstanbul'da bircok okulda veli toplantisinin bugun yapildigini duydum?¿ Dogru olma ihtimali nedir sizce?

ümraniyede 1 ilköğretim
ataşehirde 2 meslek lisesi (biri bizimki) bugün veli toplantısı yaptı biliyorum.
...
ama toplantı tarihleri dönem başında yapılan ÖĞRETMENLER KURULU toplantısında kararlaştırıldı. dolayısıyla miting ile alakası yok

BaRBaRYaN' Alıntı:
ümraniyede 1 ilköğretim
ataşehirde 2 meslek lisesi (biri bizimki) bugün veli toplantısı yaptı biliyorum.
...
ama toplantı tarihleri dönem başında yapılan ÖĞRETMENLER KURULU toplantısında kararlaştırıldı. dolayısıyla miting ile alakası yok

Aslında bütün senenin planı sene başı öğretmenler kurulu toplantısında belirlenmeli ama bu kararlar genelde kağıt üzerinde kalıyor benim çevremdeki okullarda. Örneğin bizde idare 5 gün öncesinden bize duyurdu :)

tqwert' Alıntı:
BaRBaRYaN' Alıntı:
ümraniyede 1 ilköğretim
...

Aslında bütün senenin planı sene başı öğretmenler kurulu toplantısında belirlenmeli ama bu kararlar genelde kağıt üzerinde kalıyor benim çevremdeki okullarda. Örneğin bizde idare 5 gün öncesinden bize duyurdu :)
..
hocam her Sene başı toplantısında bu madde koyulur. Siz görüşüldüğünü hatırlamıyor olabilirmisiniz? (ya da sizin idareciler toplantı uzamasın diye belirledi ve siz sadece imza attınız) Çünkü sadece bu okulda değil görev yaptığım her okulda kurulda bu konunun konuşulduğunu hatırlıyorum.

Geri