Bugün 17 bilgisayara format attım.Sınıftaki bilgisayarlar artık çorba olmuştu kimi çalışıyor kimi çalışmıyor.Dün saatlerce image ile uğraştım.Bir bilgisayara format attım programlarını kurdum image aldım ama diğer bilgisayarlar image kurduktan sonra bir türlü çalışmadı hep hata verdi.Ben de image yanlış mı yaptım diye bir daha image aldım onu denedim o daolmadı Acronis kullanayım dedim bir de onunla image alıp onunla atmaya çalıştım yine hata.Bir türlü olmadı ben de bugün baştan aşağıya tek tek format attım.Programlarını kurdum;
Photoshop
Dreamweaver
Fireworks
Flash
Reader
Mozilla
IIS
Easyphp
Pic Simulator
Proteus (Ares ISIS)
Kullanıcı oluşturma
Son olarak da deep freeze kurdum hepsine.Aynı anda 3 bilgisayarla uğraştığım zaman hangisine hangi programı kurduğumu karıştırıyodum kafam iyice gitti.İşin bir de kötü tarafı bazı bilgisayarlar DVD okumuyor mecbur söküp başka bilgisyardan alıp takıyorum felan.
Ama sorsan insanlara hiç bir iş yapmamışımdır ne de olsa biz yatan branşlarız değil mi? :sleep:
Photoshop
Dreamweaver
Fireworks
Flash
Reader
Mozilla
IIS
Easyphp
Pic Simulator
Proteus (Ares ISIS)
Kullanıcı oluşturma
Son olarak da deep freeze kurdum hepsine.Aynı anda 3 bilgisayarla uğraştığım zaman hangisine hangi programı kurduğumu karıştırıyodum kafam iyice gitti.İşin bir de kötü tarafı bazı bilgisayarlar DVD okumuyor mecbur söküp başka bilgisyardan alıp takıyorum felan.
Ama sorsan insanlara hiç bir iş yapmamışımdır ne de olsa biz yatan branşlarız değil mi? :sleep: