bugün memleketine giden kimler:)))

Kodla Büyü
bi karneleri çıkartsaydık da sonra baksaydık duruma göre:)
cumartesi Uşak a gidecem inş...

keyloger' Alıntı:
bi karneleri çıkartsaydık da sonra baksaydık duruma göre:)
cumartesi Uşak a gidecem inş...
valla hocam ben böle olcanı hissettim salıdan bastık karnelerii....bugün tüm işimiz bitti malumm... :++: :++: :++: :++:

bizde hala eksik not ve kitaplar var müdür yardımcımız gece gelmiş okula girememiş, sabah 5 de gelmiş girmemiş geri dönmüş, şimdide nöbet müdürle bende bekliyoruz bakalım açılacak die...

keyloger' Alıntı:
bizde hala eksik not ve kitaplar var müdür yardımcımız gece gelmiş okula girememiş, sabah 5 de gelmiş girmemiş geri dönmüş, şimdide nöbet müdürle bende bekliyoruz bakalım açılacak die...
valla hocam bizim öğretmnler saolsun geçen haftadan hepsi tamamlayınca bizde salı günü bastık karneleri :++: :++: :++:

Şimdiki ders programında yarın dersim yok. Biletimi 2 ay öncesinden eski ders programına göre, cuma akşamına almıştım. Bir gün boş yere bekleyeceğim :( Kısmetse yarın akşam uçacağım :D

Yola çıkacak arkadaşlara hayırlı yolculuklar. Kendi memleketimde değilim ama tüm ailem yanımda. Memlekette de kimsem yok zaten. Herkese iyi tatiller....

ne bu yaaa erkenden.bugünden yolamı çıkılır.perşembedeyiz : ))

bu arada öğretmenşlere 5 yıldızlı oteller şubat tatili boyunc indirimliymiş.bu nerden çıktı? :shock: bizim okul çalkalanıyoda bu haberle :mrgreen: sizde duydunuzmu teyit ettireyim dedimdi...

Evet Eve bugün gidcem...Her günkinden bi farkı yok ama benem için:):(:):(

Bütün tatilde okuldayım :o
Hanımı memeleketine yollar...
Evde yas tutarım artık ne yaparsın... :(

pazar diyarbakır ardından samsun-sinop nasıl sığdıracaz bakalım,tatil yollarda gececek

Geri