Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15:00-16:00 arası veliler geldi İKS doldurduk... öğrenciler isyanlardaydı... şimdi öğrenciler harıl harıl ödev yapıyor.. ama son 10dk filan şu an itibariyle..
benim 16:40 ta dersim var daha tek bu gün ama her perşembe bu ders programını yapana lanet ediyorum bir günn bile kaçmıyor dayanamıyorum kaç kere söyledim mdr yrd olmaz diyor bir değşiti mi hepsi değişiyor tamam haklı da benim suçum ne zaten sabahtan geliyoruz allahımm hepimize sabııı sabur yardım bitsin artık bu çileee hepimizin çilesi tabiii
bugünnnn 15:00 da kaçtım sağolsunlar birşey demezler ama "aramızda gıcıklar" var, okul biter bitmez eve gitmek çok güzel yahuuuuuu, çocuklarla oyun oynadım, yemek yedim, birazdanda parka gidicez, sonra ver elini COMPUTER :mrgreen:
Keristiano ronaldo kendisine 21. yüzyılın kölesiyiz demişti eee biz neyük peki, :mrgreen: