bunalıyorummm :)

Kodla Büyü
16 aylık oğlum var. gidip onunla oynamak varken burada interenetcafe hizmeti veriyoruz. :verymad:

12:30 da dersini bitirip evinin yolunu tutan meslektaşlarımın arkasından :cry: modda bakmaktan bıktım.....

bende internet cafemdeyim ama müşteri yok patlıyorum kapının önüne tavla atıp esnaflarla oynayacağım ama okulda kimsecikler yok

ben dizi indirmiştim evde onu izliyorum
ne yapayım takla atacak amuda kalkacak halim yok
labda bi tane öğrenci bile yok...

bende .üstelik benim 2 ay sonra düğünüm var hala evim bile yok.gidip ev aramak yerine okulu bekliyoruz neme laızm ayaklanır kaçar okul falan

evde 15 aylık kızım uyumak için beni beklerken ben burda saatin 5 olmasını bekliyorum. çok sıkıcı...

kalanlara Allah sabır versin....3 deyince çıkıyorum...evdeyim ama yinede okulun işi için uğraşıyorum :P

15:00-16:00 arası veliler geldi İKS doldurduk... öğrenciler isyanlardaydı... :) şimdi öğrenciler harıl harıl ödev yapıyor.. ama son 10dk filan şu an itibariyle.. :)

benim 16:40 ta dersim var daha tek bu gün ama her perşembe bu ders programını yapana lanet ediyorum bir günn bile kaçmıyor dayanamıyorum kaç kere söyledim mdr yrd olmaz diyor bir değşiti mi hepsi değişiyor tamam haklı da benim suçum ne zaten sabahtan geliyoruz allahımm hepimize sabııı sabur yardım bitsin artık bu çileee hepimizin çilesi tabiii

bugünnnn 15:00 da kaçtım sağolsunlar birşey demezler ama "aramızda gıcıklar" var, okul biter bitmez eve gitmek çok güzel yahuuuuuu, çocuklarla oyun oynadım, yemek yedim, birazdanda parka gidicez, sonra ver elini COMPUTER :mrgreen:
Keristiano ronaldo kendisine 21. yüzyılın kölesiyiz demişti eee biz neyük peki, :mrgreen:

web sitesi yapın. joomla öğrenin. freehand öğrenin. 3d max öğrenin.

Benim sürekli müşterilerim var labda her gün.(ailevi problemleri olan öğrenciler mümkün olduğu kadar eve geç gidiyorlar)

bugün saat 2 de cıkacam allahtan müdürle anlaşmamız öyle :)
yoksa bugünde 5 e kadar duracak hiç halimde yok istegimde

Geri