bundan sonra hangi konu

Kodla Büyü

bellagio

Seçkin Üye
Seçkin Üye
mrb arkadaşlar forumda paylaşılan tüm konuları 5 ve 6 sınıflara anlattım sırasıyla;

Bilgisayar,donanım ve yazılım çeşitleri
İyi bir çalışma ortamı sağlık ve güvenlik
Bilgii tekolojileri,amaçları
Dosya uzantıları
Virüsler
İnternet ve ağ
İnternet ve İletişim
İletişim Araçları

fakat burada tıkandım siz ne anlatmaya başladınız

hocam bunlar sıkıcı konular, sana tavsiyem, ekran görüntüsü kaydetmeyi, kaydettiği görüntüyü google drive vb. video yükleme sitelerine yüklemeyi, paylaşmayı, uzaktan yardımı, forumları, format atmayı, işletim sistemi kurmayı, vb. uygulamalı konuları uygulayarak göster pür dikkat dinliyorlar, arada sözel konuları çaktırmadan araya sıkıştır, ben uygulama olmadan bilgisayarla ilgili konuları anlattığım zaman karşımda esniyorlar cinlerim tepeme çıkıyor. :)

hocam bu saydığın konular çok uç konular format falan benimkilerin seviye çok geride uygulama hiç yaptırmıyo değilim geçen hafta e-mail adresi alıp e-posta gönderdiler birbirlerine ve baya mutlu oldular fakat basit düzeyde anlatılacak konuları bitirdim galiba ve burda kaldım sonrası için düşünüyoum

Benim çocukların seviyeleri de baya düşük malesef,bende sizin kolunların aynılarını işliyorum bellagio hocam yiboda mısınız?

aynı konuları işledim bu dönem bitti.2.dönem Office anlatıcam.aslında uygulamalı dersler dha eğlenceli ama biizm labda pc sayısı çok az ve düzgün çalışmıyorlar o yüzden hep teoride kaldı bu dönem.

Geri