Buradaki yıllık planlardan faydalanmak istedim ama neredeyse hepsi aynı.Bt ve Yazılım dersi öğretim programında verilen 4 ayrı öğrenme alanı ve kazanımlar sadece bir sınıf için yapılmış.Doğrusu bu mu anlamadım.Mesela Bilişim Okuryazarlığı ve kazanımlarını sadece 5.sınıflar için alsak ve planı ona göre yapsak 6.sınıflar içinde Bilişim Teknolojilerini Kullanarak İletişim Kurma, Bilgi Paylaşma ve Kendini İfade Etme kısmını da 6.sınıflar için kullansak daha doğru olmaz mı?
Birde planlarda yazılı tarihleri yok.BT ve Yazılım dersi programında da yazılı ile ilgili bir ifade yok ve zorunlu derslerden az 2 yazılı yapılır.Geçen sene bu derse girenler ne yaptılar.Dersi nasıl değerlendirecez.Notla mı yoksa oradaki ölçeklerle mi? Not ile değerlendireceksek öğretim programındaki ölçekler ne işe yarıyor.Yok ölçeklerle değerlendireceksek karneye not olarak geçmiyor mu? Not olarak geçecekse ölçekleri nasıl nota çevirecez.Dikkat arıza var S.O.S
Birde planlarda yazılı tarihleri yok.BT ve Yazılım dersi programında da yazılı ile ilgili bir ifade yok ve zorunlu derslerden az 2 yazılı yapılır.Geçen sene bu derse girenler ne yaptılar.Dersi nasıl değerlendirecez.Notla mı yoksa oradaki ölçeklerle mi? Not ile değerlendireceksek öğretim programındaki ölçekler ne işe yarıyor.Yok ölçeklerle değerlendireceksek karneye not olarak geçmiyor mu? Not olarak geçecekse ölçekleri nasıl nota çevirecez.Dikkat arıza var S.O.S