Burası Türkiye

Kodla Büyü

ORJİNAL

Aktif Üye
Arkadaşlar dün gitmiş olduğum bir düğünden dönerken çok hoşuma giden ve çok orjinal bir görüntü ile karşılaştım. Bu ve bunun gibi örneklerin sadece Türkiyede olabileceğine inanıyorum. Belkide Türkiye'nin farkı budur!!!!!!!!!!

Ekli dosyalar

• 2013-04-21-236.jpg
    2013-04-21-236.jpg
    352.3 KB · Görüntüleme: 444
mazot fiyatları almış başını gitmiş.. o ücüde ayrı ayrı gideceğine böyle daha iyi olmuş.. petrolde dışa bağımlıyız milli servet.. güvenliği iyi alınırsa 3,70 metreye kadar izni var.. ama bir yurdum insanı manzarası orası kesin.

serin bir Aksaray sabahında,
gözümü açtığımda,
aynen bunun gibi 4-5 araç karşılamıştı beni.
:)
o zaman çok şaşırmıştım!...

Orjinal' Alıntı:
Arkadaşlar dün gitmiş olduğum bir düğünden dönerken çok hoşuma giden ve çok orjinal bir görüntü ile karşılaştım. Bu ve bunun gibi örneklerin sadece Türkiyede olabileceğine inanıyorum. Belkide Türkiye'nin farkı budur!!!!!!!!!!
2. kamyonun kasasında subliminal mesaj bile var :puhaha:

hocam bu fotoğrafa watermark denilen işlemle bir imza atın isterseniz, meşhur olabilir :+1:

önemli olan ağırlık noktası
denge noktasını dingile ortaladınmı gerisi teferruattır.

"hangi yük şirin ki.. " !

kamyoncularda isyanda:)

mazot fiyatları arttıkça bu kamyonların üstü üste sıralanışıda artar. komyoncular perişan bir çoğu yağ yada kaçak mazot kullanıyor. bunlar keyiften yapmıyor geçim sıkıntısından kaynaklanıyor. aldıkları iş geçimlerini sağlamıyor.

türkiyede esanaf, çiftçi, memur ve işçi parişan ama biz ülke büyüyor diye seviniyoruz. bu ülke büyüyorsa biz niye küçülüyoruz.

yalnız üstteki iki kamyonu tutturdukları kayışlara dikkat pek sağlama da benzemiyor. bir arkadaş ikinci kamyon kasasında subliminal mesaj var demiş ama orda üç tane birden mesaj var orta ve sağdaki net ama soldaki kayışa denk gelmiş :D

Orjinal' Alıntı:

Geri