Burdur İl Mem Taşımalı Haritası Yapma Konusunda Yardım

Kodla Büyü

amdturion

Seçkin Üye
Seçkin Üye
http://burdur.meb.gov.tr/map/map.html

arkadaşlar ilçe mem benden taşımalı haritalarını yukarıdaki şekilde yapmamı istedi. flash konusunda pek iyi olduğum söylenemez. burdur il mem'in sitesini yapan arkadaş acaba bu forumda ise bana yardımcı olabilir mi? ya da yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.

Hocam, Dreamweaver ve fireworks aracılığıyla yapabilirsiniz. Dreamweaver da Map(polygon hotspot Toll) ile profesyonel olmasa da biraz ince çalışarak burdur ilmemdeki gibi yapabilirsiniz. Behaviors-Swap Image olayı ile ilgili ilçenin büyümesini sağlayabiliriz. tabi ilk önce Her ilçeyi büyüterek ayrı bir resim olarak kaydetmelisiniz. Aslında her ilçenin il haritası üzerinde büyümüş hali oluşturulmalıdır. Mouse ile üzerine gelince büyük resim ile yer değiytirecek(swap image). Ben bu şekilde Antalyanınkini yapmıştım öylesine. Sınavda da öğrencilere sormuştum.
Flash da yapmadım. Ama buna benzer bir mantıkla yapılıyordur.

ben beceremedim bir türlü bu olayı :( arkadaş fla'sını gönderdi ama yine de yapamadım. karabük mem'inkini yapabilirim diye düşünüyorum ama uğraşmak için de çok zamanım kalmadı. 1-2 güne yetiştirmem lazım.
http://karabuk.meb.gov.tr/tasimali.html
bu linkteki sayfayı nasıl yapabilirim?

fla'sı yok elimde karabük mem'deki sayfanın. burdur'unki var. o da çok karışıkl geldi bana.

bende burdurunkini diyorum zaten yanlız burdurun için verilen link çalışmıyor

google maps kullan hocam ihsangazi ne kadarlık yer bu milli eğitim müdürleri de heryerde gördüklerini istiyorlar.

bu taşıma haritası olacak. amacım ilçeyi göstermek değil. yol güzergahlarını göstermek. burdur mem'in fla'sını arkadaş özelden gönderdi. kendisinden izin almam lazım paylaşmak için.

flasını yollayabilir misin peki birde hangi şehrin yapacaksın ben orayı anlaadım biraz kafam karıştı burdurun flasını değiştirip başka bir şehir mi yapacaksın ? yada başka birşey mi :?

çalıştığım ilçeninkini(ihsangazi) yapacağım. burdur'unki çok karışık geldi yapamadım. ama karabük'ün pek karışık değil ama flash konusunda pek iyi sayılmam. karabük'ün herhangi bir ilçesinin taşıma haritasını yapmak istiyorum. buna benzer bişeyi nasıl yapabilirim?

valla arkadaş baya bi uğraşmış.Ben olsam bi veritabını oluşturup her köy için bilgileri ve haritayı veritabanına kaydederek çekerdim.Flash işi biraz karışık.

Geri