Burdur BİTEFO İPTAL

Kodla Büyü

bomax01

Süper Üye
Süper Üye
A :? rkadaşlar Burdur il milli eğitim müdürlüğünün keyfi kararı aşağıdadır. :x

Bakanlığımız tüm görevlendirmeleri iptal ettiğinden okullarımızda Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmen görevlendirmeleri 2012 Eylül ayına ertelenmiştir. Temmuz-Ağustos aylarında BİTEFO görevlendirmeleri yapılmayacaktır.

http://burdur.meb.gov.tr/www/strong-one ... /icerik/18

Burdan anlaşılan ebitefolar imzalanacak bizimkiler (bitefolar) iptal olacak.

bomax01' Alıntı:

Bakanlığımız tüm görevlendirmeleri iptal ettiğinden okullarımızda Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmen görevlendirmeleri 2012 Eylül ayına ertelenmiştir. Temmuz-Ağustos aylarında BİTEFO görevlendirmeleri yapılmayacaktır.

hocam 4+4+4 sistemine geçişte kurumların pek çoğunda problem var. BT Labı ilk okulda mı kalacak orta okulda mı? bunlar belli değilken görevlendirmeler bu yüzden eylüle ertelendi. Misal balıkesir ve pek çok ildede görevlendirmeler eylüle ertelendi.

aksaray ısrarla görevlendirme yapıcaz diyor ama onay yazısı daha gelmedi bakalım nolcak

G.Antep görevlendirmeleri yapmıştı. Acaba biz şimdi boşuna mı okulda bekliyoruz merak ediyorum.

birileri forumda konu açıp duruyordu, formatör olmayın diye, yazın formatör olamadığı için konu açanlar var burda :++:

Her il kafasına göre iş yapıyor. Bakanlıkta bu işlerden anlayan insiyatif sahibi bir kişi bile olduğunu zannetmiyorum.

@lperen' Alıntı:
Sanıyorum karara "keyfi" demek yanlış.
pneuma_ex' Alıntı:
Bu başlıktanda kıvılcım çıkar. Bence doğru bir uygulama.

Arkadaşlar neden bu kadar ılımlı bakıyorsunuz bu konuya anlamadım gitti.
İl mem müdürü keyfi uygulama yapmıyorda ne yapıyor bana bir söyleyin.

Bitefoları görevlendirme ama EBİTEFOLARI görevlendir. Can - PATLICAN olayı yani. Ya hepsine görev ver yada HİÇBİRİNE VERME.

Bir hafta içerisinde net üzerinden talep topladılar formatörlük için. Sonrada noldu diye aradık ve burdur.meb.gov.tr adresinde sonuç dediler. Sonuç malum yukarda.
:verymad:

bu gün eğitici arkadaşlarla görüştüm. eylüle kadarki görevlendirmeler tüm illerde iptal olabilir. bizde de ayın 28 inde görevlendirme almaycakları belli oldu. bence büyütecek bişey yok.

vallaha ben yaz tatili yapacam diye zaten burdur da görevdirmemi eylülde istemiştim . :) isabet olmuş

Burada önemli olan bir nokta da önce başvuru almış olmaları ama sonra görevlendirme yapmamaları.Kimsenin kimseden haberi yok burdur il milli eğitimde.

bakanlığın kararı ise adana da nasıl yapıyorlar? bizde eylüle ertelenmesini istiyoruz milli eğitim müdürü kesinlikle ertelemediği gibi dilekçe ile tatil kullanmamzı dahi istemiyor. Okulda çok işvar ya yapacak!!!!!!

Bakanlığın iptal ettiği görevlendirmeler kadrosunun bulunduğu okul dışına yapılmış olan görevlendirmeler benim bildiğim. Bakan kendisi "Görevlendirmeleri iptal ettik, herkes bulunduğu okula, kaderine razı olacak arkadaşlar "vs diyordu.

opian' Alıntı:
Bakanlığın iptal ettiği görevlendirmeler kadrosunun bulunduğu okul dışına yapılmış olan görevlendirmeler benim bildiğim. Bakan kendisi "Görevlendirmeleri iptal ettik, herkes bulunduğu okula, kaderine razı olacak arkadaşlar "vs diyordu.
Aynen.

Ben de kendi okulumda alan şefiyim. Alan şeflikleri de görevlendirmedir mesela. Bu tip kendi okulundaki görevlendirmeler iptal olmuş olsa şefliklerin de iptal edilmesi gerekir. Yani çok mantıksız.

bomax01' Alıntı:

6 yıldır Bilgisayar öğretmeniyim 5 yıldır okul formatörüyüm (3 yıl tekirdağ - 3 yıl edirne) hiç bir sene bu iki ilde de yaz dönemi görevlendirme olmadı. 1 Ekim - 31 Aralık ve 1 Ocak - 30 Haziran oldu görevlendirmelerim. Ama yine başka illerdeki arkadaşlardan yazında görev alanlar olduğunu duymuştum, hala da oluyor forumdan okuduğum kadarıyla. Sanırım Bu İl Milli Eğitim Müdürlüklerinin keni insiyatifinde olan bir durum. EBİTEFO görevlendirmesini bakanlık yaparken BİTEFO görevlendirilmesi Valilik oluruyla Milli Eğitim Müdürlükleri yapıyor sanırım fark oradan kaynaklanıyor.

bomax01' Alıntı:

aynı şeyi kilis'de de yaptılar. 1-2 hafta önce 1 temmuz-31 aralık görevlendirmesi için yazı geldi. ek-1 i doldurup yolladık. 1 temmuz günü ise ebitefo'yu aradım. noldu onaylar dedim. 1 eylüle erteledik dedi. hayırlısı dedim. napalım.

Geri