Bursa/İnegöl özür grubu taban puan kaç olur ?

Kodla Büyü

ramkan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Eşim il dışından inegöle atandı. Bende ağustosta eş durumundan tayin isteyip geleceğim nasipse. Malum geçen sene ağustos özür grubu atamaları minimum puanlar açıklanmadı. Bursa ve ilçelerine eş durumundan giden arkadaşlar veya tanıdığı olanlar kaç puanla nerelere gittiklerini yazabilirler mi?

hocam il dışı 90ı geçmemişti. geçen yıl özür grubunda il dışına ayrılan kontenjanın 2-3 katı yer açıldığı için muhtemelen bu sene de puanlar aynı seviyede kaldı. il dışı kaçta kaldıysa özür grubu puanlarını biraz daha düşük tutun. Özrür isteyecek sınıf öğretmeni olmadığı sürece hele de bilişim ise her yer açılacaktır :+1:

hayırlısı olsun. gözünüz aydın.

Re: Ynt: Bursa/İnegöl özür grubu taban puan kaç olur ?

İnşallah hocam şimdi 61 puanım var eylül 30 da 65 olur tahminen

gelirsiniz hocam ilçemizde çok açı var alanımızda sıkıntı olmaz. eşiniz içinde hayırlı olsun hangi okula geldi

Allah razı olsun. İnegöl kız teknik ve meslek lisesi hocam

Hocam siz hangi okuldasınız

skipper_forum' Alıntı:
gecen sene 90 küsür puanla atanmıstım Hayırlısı olsun arkadaslar
Hocam rica etsem geçen seneki tercih listenizi paylaşırmısınız.

ramkan' Alıntı:
Hocam siz hangi okuldasınız
ben şakir lakşe ortaokulundayım hocam şimdilik. muhtemelen yer değiştirmek zorunda kalacam bende ilkokul oldu çünkü okulum.Hayırlı olsun sizlerede.

Arkadaşlar memurlar nette inegöl için havası berbat demişler kirlilik yönünden mi soğuk mu. Birde merkezden ev bulmak zor alanyurt tarafından tutarsınız denmiş doğru mu?

hocam etrafı orman yeşillik ama sanayiyi ters tarafa kurdukları için şehir çukurda kalıyor ve fabrika bacalarından çıkan dumanlar şehrin havasını berbat ediyor. Rüzgar yoksa özellikle kışın nefes almak akşamları zorlanabiliyor. merkezden ev bulabilirsiniz araştırma yapamanız lazım alanyurtta daha rahat bulunur kiralarda 500-800 arası değişir normal bir ev için

İnegöldeki ilk günümde biraz hayal kırıklığı yaşadım doğrusu. Kiralık ev bulmak tam bir işkence. Bu işkence daha kaç gün sürer bilmiyorum. emlakçılarda bile kiralık ev yok.

ewt hocam enteresan bir olay bende ilk geldiğimde şaşırmıştım emlakçılarda kiralık ev bulamayınca. hangi bölgelerde arıyorsunuz evi yada hangi okula yakın okul idaresine haber bırakırsanız genelde bazı ev sahipleri haber bırakıyor öğretmene vermek için. birde alanyurt bölgesinde daha uygun ve daha güzel kiralık evler bulabilirsiniz kolay gelsin

alanyurtta da kiralık ev sıkıntısı var hocam.millet ev boş kalsın kira vermem diyor.zengin inegölün insanı.olan evlerinde içi kötü.ama il dışına gidecek öğretmen olsun polis olsun insanlar bayramdan sonra çıkacak söyleyeyim ben size.bana geçen hafta öyle daireler çok geldi.ama hemen lazım olduğu için onları değerlendirmemiştim

Eşimin okulu sinanbey mahallesinde o taraftaki evler güzel değil mahallede pek tekin değilmiş. 2 yaşında bir kızımız var ev okula yakın olsun istiyoruz. sanırım mümkün olmayacak

hocam araştırmak lazım.inegöl merkezde kiralar alanyurta göre daha pahalı.eğer arabanız varsa yeni dairelerden ev tutun derim.veya alanyurttaki sitelerden.siteler güvenlikli oluyor.rahat olursunuz

zeyne' Alıntı:
hocam araştırmak lazım.inegöl merkezde kiralar alanyurta göre daha pahalı.eğer arabanız varsa yeni dairelerden ev tutun derim.veya alanyurttaki sitelerden.siteler güvenlikli oluyor.rahat olursunuz
hocam siz hangi okuldasınız?

Arkadaşlar malum özür grubu tercih zamanı birkaç sorum olacak. huzur ortaokulu ve toki mehmet ersoy ortaokulu hakkında bilgisi olan var mı laboratuarları falan varmı

hocam ikisi de merkeze uzak yerler öğrenci profili olarak huzur doğu kökenli öğrenciler toki ise taşımalı köylerden gelen öğrencilerdir. lab.durumu olarak huzurda var diye biliyorum dağıtmadılarsa.

Hocam alanyurt ve fatih ortaokulu hakkında bilginiz var mı. İstaş kentaş ortaokulu birde kaymakamlığın oralarda bi okul varmış ikisinin de 2 bt kadrosu var birer öğretmen var istaş kentaş benim eve çok yakın muhtemelen ilk tercihime yazıcam

valla geç oldu cevap yeni gördüm hocam kusura bamayın. istaşın idarecisi de okul şartları da iyidir. labı vardır. kaymakamlığın orda size hangi okul açıldı bilmiyorum. nereye çıktı tayininiz?

Önemli değil hocam ilk tercihimdi eve yakın olduğu için istaş kentaş oldu. Bir öğretmen daha var okulda belki tanıyorsunuzdur. İkinci tercihimde altıeylül ortaokuluydu.

evet her iki okulu da biliyorum. istaş kentaş a diğer hocam da ilicinden geldi merkez koç ilkokulunda görev yapıyordu serap hocam. imkanlar olarakta istaş kentaş altı eylül e göre iyidir. hayırlı olsun tekrardan. bende Selçuk yahşiye geçtim 2.iliçinden 2 öğretmen olduk eğer 2.ildışından tayinim çıkmazsa. yıllar sonra zümrem olacak bakalım o duyguyu bizde tadacaz:)

sağolun hocam. 2. İl dışında atamanız olur inşallah. Benimde ilk defa bir zümrem olacak.

Geri