Bursa İnegöl ü bilenler yardımcı olabilirmi.?

Kodla Büyü

okanbaris

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar haftaya yalova da seminerim var giderken eşimle arabayla gitmeye niyetimiz var evimize koltuk ve salon takımı almamız lazım malum inegöl yol üstünde ordan bakmaya niyetimiz var önerebileceğiniz bir mobilya firması varmı veya mobilya mağazalarının bulunduğu belli bir adres varmı sokak cadde filan

Hocam kocaman bir mobilyacılar çarşısı var, İnegöl'e geldiğinde kime sorsan gösterirler. Ben Arı Mobilya'dan salon koltuklarımı aldım. Her bütçeye uygun, gayet kaliteli güzel şeyler bulursunuz. Siz dediğim gibi mobilyacılar çarşısını bi dolaşın.Kolay gelsin

hocam beş yıl inegöl de görev yaptım, açık ve net söyliyeyim paraya göre mal... 1250 tl de koltuk takımı var, 6000 tl de koltuk takımı var... baktınız mı görüntü aynı, birinde kumaş leke tutmuyor diğerinde dökülen her şeyin izi kalıyor, biri ahşap iskelet kullanıyor, diğeri metal, biri bir defaya mahsus eve gelip kuruluyor, taşınacağın zaman mahvoluyor, diğeri istersen 5 kez taşın. biri mdf kullanıyor, diğeri gerçek ceviz kullanıyor.... ama sonuç itibari ile bayanlar görüntüye bakıyor, bu olsun diyor, önce fiyat sor, taksitli konuş, sonra peşin için bidaha pazarlık yap... bide araç plakasına bakarlar, inegölde çalışan öğretmen arkadaşlarımız var falan de:))

Geri