tevfikdemir02
Aktif Üye
görevlendirmeye kimse sıcak bakmıyor ki zaten. keşke bizim de kadromuz olsa.. ama şu anda madem görevlendirme de yok o zaman dokunmayım pclere.. size bu görev verilmemiş zaten.
hazarpapak' Alıntı:Trabzon İl MEM'in yazısını örnek alsınlar düşünmelerine fazla gerek yok herşey açık ve net. http://trabzon.meb.gov.tr/www/bilisim-t ... /icerik/96Nobody' Alıntı:Arkadaşlar yazı İl e gelmiş, bakanlıktan bazı görüşler alınıp, okullara gönderilecekmiş. Ne zaman gönderirler tabi orası meçhul...
misskinn' Alıntı:mebbis ine mail adresini ekle o seni bulur...
adrenaline' Alıntı:Bursanın bu işi doğru düzgün yapacağını hiç sanmıyorum. İlköğretimde bulunan bizleri kendi okulumuzda görevlendirmemek için elinden geleni yapacaklarından eminim.
serkanholep' Alıntı:kemal beyden mail geldi arkadaşlar
size de ulaşmıştır sanırım
"""
Değerli Arkadaşlar,
BT Rehber Öğretmen görevlendirmesi ile ilgili bir çok arkadaşımızın telefon ve maille sorduğu soruyu genele cevaplamak istiyorum. BT Rehber Öğretmen görevlendirmesi yapılacak, şu anda net olmayan konuları netleştirmek istiyoruz. Çalışma saatleri, ders tamamlama görevlendirmeleri gibi konuları netleştirmeden yapılacak görevlendirmede sorunlar çıkabilir. Yani önümüzdeki bir kaç gün daha beklemenizi rica ediyorum. Bu hafta içinde başvuruları alacağız.
Saygılarımla,
Kemal AKAR
BT İl Koordinatörü
"""
Bu soruyu kemal beye mail olarak sordum bende bugün daha cevap vermedi. ama gelen yazı bakanlıktan gelen yazının aynısı. ne çalışma saatleri var ne görevlendirme olanların durumu. nasıl olacak bakalım. yine saçma sapan bişey olacakya bakalım hayırlısı...jb.can' Alıntı:serkanholep' Alıntı:kemal beyden mail geldi arkadaşlar
size de ulaşmıştır sanırım
"""
Değerli Arkadaşlar,
BT Rehber Öğretmen görevlendirmesi ile ilgili bir çok arkadaşımızın telefon ve maille sorduğu soruyu genele cevaplamak istiyorum. BT Rehber Öğretmen görevlendirmesi yapılacak, şu anda net olmayan konuları netleştirmek istiyoruz. Çalışma saatleri, ders tamamlama görevlendirmeleri gibi konuları netleştirmeden yapılacak görevlendirmede sorunlar çıkabilir. Yani önümüzdeki bir kaç gün daha beklemenizi rica ediyorum. Bu hafta içinde başvuruları alacağız.
Saygılarımla,
Kemal AKAR
BT İl Koordinatörü
"""
Başvurular yayınlandığına göre çalışma saatleri net olarak belli mi peki ?