Bursa BT Rehber Öğretmen Görevlendirmesi

Kodla Büyü
görevlendirmeye kimse sıcak bakmıyor ki zaten. keşke bizim de kadromuz olsa.. ama şu anda madem görevlendirme de yok o zaman dokunmayım pclere.. size bu görev verilmemiş zaten.

"TRABZOOOOOON!!! bu bilişimciler seninle gurur duyuyor..." diyerekten Trabzonu kutluyorum...

ses yok mu arkadaşlar yazı gelince paylaşalım lütfen bizim okula yazılar geç geliyor ya da gelmiyor :(

yok hocam yazı bugün itibariyle

gelince burada paylaşırız

mem müdürlerinden mi kaynaklı bilmiyorum bazı iller rahatlıkla yapıyor bu görevlendirmeleri

ama her okula bir BT cinin şart olduğunu ve an itibariyle görevlendirme ileride norm verileceğini görecek herkes

kemal beyden mail geldi arkadaşlar

size de ulaşmıştır sanırım
"""
Değerli Arkadaşlar,
BT Rehber Öğretmen görevlendirmesi ile ilgili bir çok arkadaşımızın telefon ve maille sorduğu soruyu genele cevaplamak istiyorum. BT Rehber Öğretmen görevlendirmesi yapılacak, şu anda net olmayan konuları netleştirmek istiyoruz. Çalışma saatleri, ders tamamlama görevlendirmeleri gibi konuları netleştirmeden yapılacak görevlendirmede sorunlar çıkabilir. Yani önümüzdeki bir kaç gün daha beklemenizi rica ediyorum. Bu hafta içinde başvuruları alacağız.

Saygılarımla,
Kemal AKAR
BT İl Koordinatörü

"""

arkadaşlar yazıdan anladığım kadarıyla bir çok öğretmende kemal beyin mail adresi var paylaşırmısınız biz de bu gibi durumlarda iletişim kurabilelim

yazı geldi bizim okula ama galiba sadece liselere veriyor görevlendirmeyi :( liselerin kurum kodları ile beraber geldi yazı şimdi müdürü bulabilirsem sorucam bakalım

başvurular başladı da lisede görev isteyen var mı, yokmu nerden bilecez biz? oranın boş kalması bizi niye engelliyor?

Arkadaşlar okulunda dersi olanlar nasıl görevlendirilecek. Birde bazı okullara 30 saatin üzerinde derse girmeyle ilgili yazı geldiği söyleniyor. 30 saatin üzerinde derse girince ek derslerini artık alabileceklermiş diye bir söylenti var.

arkadaşlar listede liseler var diye sadece liselerde görev var diye birşey çıkarmayın lütfen hatta sormayında böylece olmayan şeyde çıkar ortaya (onlar fatih projesi başlayan okullar listesi) yazsın herkes kendi okulunu yeter oralarda bu görevleri yapanlar vardır zaten bildiklerinizi yazın örneğin çelebide branşı farklı ama belgesi olan bu işleri yapan var bir arkadaş

Bursanın bu işi doğru düzgün yapacağını hiç sanmıyorum. İlköğretimde bulunan bizleri kendi okulumuzda görevlendirmemek için elinden geleni yapacaklarından eminim.

arkadaşlar konuyu güncel tutarak bu okullarda bulunan ve görev alacaklar belirtsinler ona göre kendi okullarımızda görev alıp alamayacağımızı bilelim ben kendi okulumu daha sonra da yakın 2liseyi yazmayı düşünüyorum herhangi biryerde çalışırıda işaretlemeyeceğim...

ben aradım hocam tamda oyle 1tane bile okul boş kalsa diğer kendi okullarını isteyenlere çıkmayacak sanırım başka okulda görev almak istiyorumuda kimse seçmedi diyelim boş bırakacaklar yani orayı nezaman bizden birileri gider oralarda çalışır işte ozaman düzelir bazı şeyler onun dışında kadro dahi gelse birşeylerin düzeleceği felan yok malesef hep karmaşa hep bir belirsizlik bukadarmı zor net ve açık cümleler kullanmak yada yazmak... ama herkes isterse görev buralar dolar diye düşünüyorum ama bakalım çünkü bunların çoğunda kadrolu arkadaşlar vardır diye düşünüyorum herkes bildiği okulları yazarsa en azından bilgimiz olur yada aynı okullar yazılmaz felan diye düşünüyorum...

kendi okulunda belirli saatten fazla dersi olanin baska okula(hizmet puan v.b. fark olsada) gorevlendirme olmamasını umuyorum. cunku zaten adam diyelimki kendi okulunda 20 saat derse giriyor 10 saat icin veya her kac olacaksa baska okula gorevlindirme gitmesine gerek yok!!!

veya diyelim ki bizi baska okula gorevlendirdin bu sefer kendi okulumuzda ki BT lablarini müdürlerin dağıtmayacağının garantisinin bize verirmisiniz!!! cunku bu BT lablari sayesinde bi nebze nefes alabiliyoruz daha :-1:

serkanholep' Alıntı:

"""
Değerli Arkadaşlar,
BT Rehber Öğretmen görevlendirmesi ile ilgili bir çok arkadaşımızın telefon ve maille sorduğu soruyu genele cevaplamak istiyorum. BT Rehber Öğretmen görevlendirmesi yapılacak, şu anda net olmayan konuları netleştirmek istiyoruz. Çalışma saatleri, ders tamamlama görevlendirmeleri gibi konuları netleştirmeden yapılacak görevlendirmede sorunlar çıkabilir. Yani önümüzdeki bir kaç gün daha beklemenizi rica ediyorum. Bu hafta içinde başvuruları alacağız.

Saygılarımla,
Kemal AKAR
BT İl Koordinatörü

"""

Başvurular yayınlandığına göre çalışma saatleri net olarak belli mi peki ?

başvuruda görevlendirme girdiğimiz ders saatinide soruyorlar neden acaba? yoksa bizi görevlendirme ders saatlerimize de sokup geriye 30 saati tamamlamak için mi görevlendirecekler? ve ben nerden bileyim hangi lise boş:S liste yayınlıyorsun bari boş liseleri yayınla. ben kendi adıma 2 okul toplam 26 saat dersim var. kendi okuluma görevlendirme isteyecem onaylarlarsa mutlu olurum. yok onaylamazlarsa Allah bunları bildiği gibi yapsın.

nasıl yani kendi okulumda 24 saat dersim var başka bir okul seçtiğim zaman kendi okulumdaki derslere girip sadece geri kalan 6 ders içinmi başka okula gideceğim

benim korkum bu başvuru formunda okulda girilen ders saati ve görevlendirilme gidilen ders saatlerini sormuşlar. ben 2 okula toplam 26 saat derse giriyorum muhtemelen 4 saatlik bir görevlendirme olacak:S ayrıca aldığım hizmetiçi eğitimlerin toplam saatini nerden bulupta yazacam ben. bunun toplamını mebbis de gösteren bölüm bulamadım ama aldığım eğitimleri kendi tahminime göre toplayıp mı yazacam

jb.can' Alıntı:
serkanholep' Alıntı:

"""
Değerli Arkadaşlar,

Saygılarımla,
Kemal AKAR
BT İl Koordinatörü

"""

Başvurular yayınlandığına göre çalışma saatleri net olarak belli mi peki ?
Bu soruyu kemal beye mail olarak sordum bende bugün daha cevap vermedi. ama gelen yazı bakanlıktan gelen yazının aynısı. ne çalışma saatleri var ne görevlendirme olanların durumu. nasıl olacak bakalım. yine saçma sapan bişey olacakya bakalım hayırlısı...

uygulamaya gelindiğinde işler hiçte onların planladığı gibi değil ama bunun nezaman farkına varacaklar acaba 4+4+4 dediler al sana sıkıntılar bu durumdada 20küsür derse giren adamı alıp başka yere verecek diyelim 24 saat ders var bunu 4güne verecek 6*4=24 yani 1saat bile boşluğun olmayacak bunu programa nasıl yerleştirecekler kendi okulundaki idarede isyan eder programı ben yapıcam öğretmenden başkası yararlanacak diye. sonra 1günde liseye yollayacak ordada ders var diyelim 8-10 saat varsa onada gireceksin diyor nasıl olacak diyelim yok 1günde oraya gittiğinde problemler birikmiş hepsine birden nasıl bakacasın sadece 1günle. ve daha sayamayacağımız birsürü sorun daha bunun içinden çıkılmaz bu şekilde hocam umarım bu okulların hepsi doludurda herkes kendi okulunda devam eder gider. yoksa yine büyük sıkıntılar doğurur her bir olay.

Bursa anadolu erkek lisesi şuan boş mesela. kaç okul boş bunu bilebilsek ne kadar iyi olacak. lise isimlerini kopyala yapıştır yapana kadar nereleri boş onu yazsalardı daha adama benzer bir iş çıkardı ortaya. bizde diğer illerden niye 10 gün daha geç yayınladılar bu yazıyı anlardık. haaa güzel çalışma yapmışlar onun için gecikmiş derdik.

Sayın hocalarım aynı durumlardan bende rahatsızım ne olacak ne bitecek bilmiyoruz. Söylediğiniz gibi hangi liselerin boş olduğu belli olsaydı sanırım daha basit olurdu.

Kemal beye bende bir mail attım umarım cevaplanır.

hocalarım kendi okulu ve görevlendirme olarak gidipte 25 saat ve üstü dersi olan arkadaşların görevlendirilmesi olmayacak. bakanlık derslerin boş geçmesi ve ücretli öğretmen görevlendirilmemesini istediği için. eğer bizler ders tamamlamak için başka bir okula gidiyorsak aynen devam edecez ve bt rehber öğretmeni görevlendirilme talebimiz en azından 2.döneme kadar kabul edilmeyecek. görevlendirilmesi yapılacak arkadaşlar kendi okulunda kalan arkadaşlar olacak büyük olasılık.görüşmemde anladığım bunlardı.

Geri