Kestelde onu yaparsında osmangazide gel yap işte sorun orda şuan kendi okulumuzdan başka yer yazıp yazmamakta kararsızım. yazmasam fatih okulları dolmaz bizde açıkta kalırız. yazsam fatih okulunu doldursam bu sefer kendi okulumdan olucam. iki ucu ... değnekseasun' Alıntı:kestel dogru olani yapmiş bence...
asp-php' Alıntı:Biz bir toplantı yapalım hamitlerde
"seasun" çayları söyleyeceksen sizin cafeye gelelim...
İyi siz özelden özele halledin boş okullarıda yazın bende kendi okulumu yazarım boş okul varmıydı diye aramama gerek kalmaz.seasun' Alıntı:asp-php' Alıntı:Biz bir toplantı yapalım hamitlerde
"seasun" çayları söyleyeceksen sizin cafeye gelelim...
Tüm osmangazi BT rehber adaylarini yarin saat 14 te çay içmeye bekliyorum(kafenin adresi için asp-php hocamiza özelden ayazabilirsiniz), malum son toplantıda zümre başkanı da olduk uhaha:
İstanbul'da bi arkadaşımın 4saat kendi okulunda dersi vardı. onu 2 gün kendi okulunda görevlendirmişler. 3 gün de lisede görevlendirmişler. bizi de böyle yaparlar belki, hem kendi okulumuzda derse gireriz hem de başka okula gideriz.ckayatr' Alıntı:azıda diyorki dersi olan öğretmen için başka öğretmen görevlendirilmeyecek peki biz başka okula gidince bizim okuldaki dersler ne olacak.
pin_eses' Alıntı:Arkadaşlar aldığımız hizmetiçi eğitim saat toplamını nerden öğrenip de yazıcaz?
aynen teftiş dosyasında toplu halde var zaten ordan yazacaz.falsac' Alıntı:pin_eses' Alıntı:Arkadaşlar aldığımız hizmetiçi eğitim saat toplamını nerden öğrenip de yazıcaz?
Ben bu zamana kadar aldığım bilgisayarla alakalı belgelere bakarak topladım.
Örnek olarak Web Tabanlı İçerik Geliştirme Kursu (I. Kademe) 60
Web Tabanlı İçerik Geliştirme Kursu (II. Kademe) 60
CCNA Discovery 1 60
mrtslk' Alıntı:okulumda 20+1 aktif çalışan labım varsa ne olacak acaba o seçenek niye yok 10+1 hepsinimi kapsıyor acaba arkadaş herşiey aslında çok açık ve nette bizim anlayıştamı sıkıntı var acaba :verymad:
Aynen ya en az ifadesini koysa bi yerleri eksilir kesin. ama hepsi böyle bunların. yazıları okuduktan sonra yarım saat bir idrak süresi geçiyor ilk okuduğunda anladığın şeyle, yarım saat düşündükten sonra anladığın şey farklı olabiliyormrtslk' Alıntı:ben zaten onu direk işaretleyip öyle doldurdum ama oraya en az kelimesini eklemek çok mu zor yada gerçekten anlaşılır bir dil kullanamıyormu oraya gelen kişiler anlamak zor gerçekten resmi yazı dili de bilinen diller arasında belirtilmeli kesinlikle yabancı dil bilmekten farkı yok!!!
ya hangi liselerde etkileşimli tahta var hepsinde var mı bu etkileşimli tahta.mabel' Alıntı:arkadaşlar hangi okulları yazıyorsunuz paylaşabilir misiniz lütfen...