BURSA-ESENKÖY ULAŞIM

Kodla Büyü
Arkadaşlar Bursa'dan Yalova Esenköye nasıl gidebilirim? Havalanından indikten sonra neler yapmalıyım bu konuda bilgisi olan detaylı bir şekilde yardımcı olursa sevinirim

Yalova merkez feribot iskelesinde Esenkoy minibüsleri var onlarla geçebilirsiniz Hareket saatlerneiliskin bilgi esenkoy belediye sayfasında mevcut, irtibat numaraları var teyit al istersen http://www.esenkoy.bel.tr/esenkoy/otobusseferleri.html

Bursadan geleceğini söylemişsin sonradan farkettim havaalanindan Havas servisleri vardır. Yada otobüsle Yalova ya geçersin Mesafe fazla olmadığından otobüs bulmakta sorun yaşamazsın Armutlu tarafından da ulaşım vardır belki ama bilgim yok bu konuda

Yenişehir havalanından Bursa otogarına gideceksin. Otogardan Yalova arabalarına binmen gerekli. Yalovadan da esenköy minibüslerine.

ARAÇLAR DOLDUĞUNDA SAATİNİ BEKLEMEZ.

İRTİBAT TELEFONLARI
0532 796 4718----0532 1561053
532 576 4852---- 0535 562 3362

Hocam saati uyarsa direk Yenişehir den Yalova'ya minibüs var. Bursa'ya hiç uğramadan sölöz üzerinden Orhangazi oradan Yalova'ya gider. İstersen minibüs yazahanesinin numarasını vereyim arar sorarsın. Yok illa Yenişehir den Bursa'ya gideceğim diyorsan benim bildiğim hava alnından direk Bursa'ya giden belediye otobüsü geliyor ama kaç sefer var bilmiyorum. Yenişehir den 10 dk da bir minibüs var Bursa'ya hava alanının 2 3 km altından geçer Bursa Yenişehir yolu. Kestel de garaj hemen yanıda metro var. Metro ile otobüs terminaline oradan istediğin yere gidersin.

Geri