Bursa inegölde kiralık ev

Kodla Büyü

ramkan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar inegölde kiralık ev arıyorum. İnegölde görev yapan arkadaşlar ya da inegöllü arkadaşlar çevrenizde boş ev varsa burdan yazarmısınız 3+1 tercihimdir

hocam bende geçen hafta 5 gün ev aradım arkadaşıma inegölde.alanyurttayım ben.kiralık ev çok zor,genelde hep satılık ev var.ama bulunmaz değil ben zor buldum arkadaşa ev.yeni sitelerde 600 tl kira.fazla diyorsanız normal sitelere bakacaksınız

Bursa İnegölde Emlak Sitelerine bakarsanız daha rahat bulursunuz.

Kod:
http://www.firmasec.com/firmalar/rb-emlak/bursa/inegol/

Benim sorduğum emlakcilarda da yoktu kiralık ev,hatta 2 aydır kiralık evin bile düşmediğini soyleyenler bile vardı.

Hocam Alanyurt elmas sitesinde bi abi ınegöl merkezden ev almış evi güzelmiş öyle söylüyorlar.gelip bakabilirsnz,yani kenarda bulunsun diye söyledim.tabi Alanyurt düşünüyorsanz ev için

Re: Ynt: Bursa inegölde kiralık ev

Alanyurta bakmadık ama başka çare yok sanırım. Zeyne Hocam nerede bu yeni siteler alanyurt tarafında mı

Hocam yarın bakabiliriz aslında o abiyle nasıl iletişime geçebiliriz

yeni daireler merkezde de var.ama alanyurt meşhurdur inegölde.millet alanyurta oturuyor iş yerlerine oradan gidiyor.açıkçası alanyurt inegölün oteli diyebiliriz.havası da daha güzel ve havadar inegölde.yenişehir yolunda alanyurt görürsünüz.alanyurttaki yeni dairelerde yeni mahallede.kime sorsan yardımcı olur.görürsünüz zaten hep inşaattır alanyurt yeni mahalle

hocam ben de telefon numarası yok o abinin.ama elmas sitesine varınca bahçivana sorun.o size söyler zaten kimin olduğunu.o zman bize söylemişti.o abi inegölden ev almış oraya taşınacakmış.büyük ihtimalde kiraya verir evini.sorup konuşmak lazım

Hocam ben daha atanmadım eş durumundan geleceğim. Eşim inegöl kız meslek lisesine atandı. Bende boş bir okula nasipse

him süleymaniye mahallesinde ingaz civarında 850 milyona var bildiğim.
Kemalpaşa mahallesinden bakarsanız eşiniz için daha yakın olur ama ev bulmak çok zor.

Bugün kemal paşa ve turgutalp civarında ev baktık biraz bir tane bulduk zemin kat ve ev çok küçük. Başkada bulamadık. Süleymaniye mahallesine bakmadık 850 çok fazla değilmi. İnegöl tarafındaki yeni siteler hangi mahallede

Benim bildiğim alanyurt, süleymaniye, kemalpaşa belki başka yerlerde de vardır.
850 fazla 650 civarı normalde de ev yok. :(

hocam 600 tl ye alanyurtta vardı.yeni sitelerde hemde.fiyatı fazla olduğu için benim arkadaşa kabül etmemiştik biz.ama güzel bi siteydi.yani alanyurtta var kiralık ev nadir de olsa.hatta alanyurtta boşalacak ev de var.bakmanızda fayda var.

alanyurttaki eve 600 vereceğine çarşıdan 800 e tut hocam. çocuk varsa alanyurt sıkıntı olabilir kreş falan var da ne bileyim ya alanyurt site köy gibi bi yer hem 600 alanyurta çok 400 den fazla verme alanyurta

hocam 400 tl ye bulursan oturcaksın tabii,600 olsun demiyorum,ama kiralık ev çok zor,insanlar kiralık ev yerine satıyorlar hep.çarşıda 800 olan ev kaç yıllık ev oluyor.alanyurttaki en azından ya sıfır ev ya da 1-2 yaşındaki .araba varsa sıkıntı olmaz benim düşüncemde.geçen arkadaşa 450 tl ye sıfır daire tuttuk,ev çok güzel.yeni inşaatlar olması sebebiyle evt biraz köy gibi durabilir ama zamanla düzelir onlar da

Arkadaş yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Süleymaniye mah sinanbey caddesinde yeni hastaheneye 2 dk mesafede 3+1 500 tl ye tuttum. Tam karşısında yeni yapılan daireler var onları sordum 850 tlye vermişler.

Sağolun hocam. Çok şükür zannettiğimizden çabuk bulduk evi.

Geri