Bursa Merkez İlçelerde Yaşayan Arkadaşlar

Kodla Büyü

subversaa

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bursa'da yaşam nasıl arkadaşlar?

Eşlerden biri yıldırım, diğeri osmangazi veya nilüfer'de çalışsa ulaşım tek vasıtayla yapılabiliyor mu? Nerelerden ev tutmak gerekir? Her yere metro veya otobüs var mıdır? Ulaşım için aylık gideriniz nasıl oluyor?

Merkez ilçelerde(nilüfer-osmangazi) ev fiyatları (kiralık-satılık) çok yüksek geldi bana.

Acaba önce merkez ilçe olmayan bir ilçede 3-5 yıl yaşadıktan sonra biraz birikim yapıp daha sonra mı merkez ilçeye geçmeli. Siz ne düşünürdünüz?

Yada sosyal imkanlarından dolayı çocuğunuz büyüdüğünde mutlaka merkez ilçeleri mi isterdiniz?

Tek araçla merkezdeki pekçok yere ulaşabilirsiniz. (metro yada otobüs olabilir)
Yıldırım ilçesinin güzel tarafı ile osmangazi bitişiktir.

Nilüferde kiralar Osmangazi ye göre daha yüksektir.
Osmangazi daha merkezidir (katılmayanlar olabilir bana göre )

İlçede olsanız da kiradan artan çok fazla birikim yapacak kadar farketmez herhalde.

Bu atama döneminde gelecekseniz nilüfer ve osmangazi den çok iyi okullar açılmış karar sizin.

Hocam Osmangazi ve Nilüfer'deki okulları veli-öğrenci profili olarak ve ulaşım imkanı olarak değerlendirebilir misiniz?

Sınıf öğretmeni kontenjanları için... Google maps'ten ve okul sitelerinden 20'ye yakın seçtim ama okullar hakkında bilginiz varsa çok önerilerinizin çok faydası olabilir.

Bu arada diyelim eşim sırameşelerin orada ben görükledeyim. Nereden ev tutmak akıllıca olur? Ulaşım nasıl hallederiz?
Bursa'da üniversiteyi okudum ama şehir epey değişmiş.

frtmr' Alıntı:
Bu atama döneminde gelecekseniz nilüfer ve osmangazi den çok iyi okullar açılmış karar sizin.

Elimde sınıf öğretmenleri kontenjanlarının olduğu bir liste var hocam, eğer bildiğiniz yerler ise Osmangazi ve Nilüfer'deki "kesin yazmayın" ya da "önermem" diyebileceğiniz okullar varsa yardımcı olur musunuz hocam?

Dosyayı excelde yanlarına eksi artı koyacak şekilde hazırlamıştım. Dosyayı göndersem çok mu zahmet vermiş olurum acaba :oops:

Hocam okul okul bilmiyorum.
İki ilçede çok büyük, semt semt değerlendirmek daha iyi olabilir ama geneli iyidir.

Merkeze yakın olmak için sırameşeler olabilir yada ortada buluşun (ataeveler ertuğrul özlüce)
Ulaşımı metro ile halledersiniz.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Dosya:Bgp.png

Anladım hocam, metronun şehreküstü'den ve küçük sanayiden daha fazla yere ulaşması işleri değiştiriyor. En son bildiğim şehreküstü ve küçük sanayi vardı :)
Sağolun yine de.

subversaa' Alıntı:
frtmr' Alıntı:

Elimde sınıf öğretmenleri kontenjanlarının olduğu bir liste var hocam, eğer bildiğiniz yerler ise Osmangazi ve Nilüfer'deki "kesin yazmayın" ya da "önermem" diyebileceğiniz okullar varsa yardımcı olur musunuz hocam?

Dosyayı excelde yanlarına eksi artı koyacak şekilde hazırlamıştım. Dosyayı göndersem çok mu zahmet vermiş olurum acaba :oops:

ben nilüferde çalışııyorum bilişim tek öğretmeni olarak. size yardımcı olabilirim.

Mesaj atan hocalarım;

Ekte dosyayı gönderdim, dediğim gibi hiç zahmete girmeden dosya üzerinde sadece bildiğiniz okulların yanına tercih edilebilir yada herhangi bir işaret koymanız bile yardımcı olacaktır. 20 civarı okul araştırıyorum. Bu üç ilçeden ulaşımı kolay olabilecek, bayan sınıf öğretmeni olarak rahat görev yapılabilecek okulları araştırıyorum.
5 üzerinden puan da verebilirsiniz.

Mail adresimi özelden yolluyorum :roll: , geri dönüşü oradan da buradan da yapabilirsiniz. Nasıl kolayınıza gelirse. Şimdiden yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Geri