Bursa norm fazlası atamaları?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan jazemin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

jazemin

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar merhaba.Bursa Meb'in sitesinde gördüm, 23 Ocak'a kadar tercih yapın diyorlar,değilse resen atama yapılacağı yazıyor. Norm fazlası arkadaşlar ne yapmayı düşünüyorsunuz? Benim bulunduğum yerde hiç açık yok,eş özründen burdayım,ilçe emrindeyim hala. Dolayısıyla herhangi bir tercihte bulunmayacağım. Resen atama yapabilirler mi sizce? İlçede açık olmadığı için yapmazlar diye tahmin ediyorum ama önceleri kötü örneklerini gördüğümüz için fikrinizi almak istedim.

resen atamanın büyük ihtimalle yapılamayacağından bahsediyor sadece.Ama tabii bellide olmaz.Bazı iller resen atamayı yapmış.

Re: Ynt: Bursa norm fazlası atamaları?

jazemin' Alıntı:
Bursa'daki arkadaşlar son kez soruyorum,aranızda norm fazlası olan yok mu?
Muhtemelen resen atama yapılmayak hocam çünkü resmi yazıda buna dair bir ibare yok. Ayrıca 5 lerde dersin 2 saatte çıkmasıyla norm fazlası olanların sayısı azaldı sanırım. En azından benim için öyle oldu. Geçen yıl norm fazlasıydım ama bu yıl değilim.

schumix' Alıntı:
jazemin' Alıntı:
Muhtemelen resen atama yapılmayak hocam çünkü resmi yazıda buna dair bir ibare yok. Ayrıca 5 lerde dersin 2 saatte çıkmasıyla norm fazlası olanların sayısı azaldı sanırım. En azından benim için öyle oldu. Geçen yıl norm fazlasıydım ama bu yıl değilim.
Benim durumum biraz farklı hocam.İlçe emrindeyim ve yayınlanan listede bulunduğum ilçede okul yok. İlk aşama için tercih yapmayacağım. İkinci aşamada da yine açık olmayacak,ben yine tercih yapmayacağım. İlçe Mem tercih yap ,resen atama yapılabilir dedi. Bursa genelinde kaç bilişimcinin norm fazlası olduğunu öğrenme şansımız var mı?

jazemin' Alıntı:
schumix' Alıntı:
jazemin' Alıntı:
Benim durumum biraz farklı hocam.İlçe emrindeyim ve yayınlanan listede bulunduğum ilçede okul yok. İlk aşama için tercih yapmayacağım. İkinci aşamada da yine açık olmayacak,ben yine tercih yapmayacağım. İlçe Mem tercih yap ,resen atama yapılabilir dedi. Bursa genelinde kaç bilişimcinin norm fazlası olduğunu öğrenme şansımız var mı?

Onu ancak İl MEM atama bölümü bilir, orayla bir görüşün bence hocam...

Geri