hturna7' Alıntı:Benden size kıyak
" 0TÜM ORTA OKUL MÜDÜRLÜKLERİNE$0 $0Bilişim teknolojileri dersinin zorunlu olması sebebiyle norm girişlerine esas ders saatlerinin değiştirilmesi ile ilgili Bakanlığımız Talim Terbiye Kurulu Başkanlığının ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün üstyazısı ve ekleri ekte gönderilmiştir. $0 $0 $0 $0Bilgilerinizi ve konunun aciliyeti nedeniyle herhangi bir gecikmeye meydan verilmeden 30/05/2013 Perşembe günü saat 15:00’a kadar girişlerin tamamlanarak sonucundan bilgi verilmesi gerekmektedir.$0 $0 Not: MEBBİS Sistemi Okullarımıza açılmıştır. Orta Okul haricindeki okullarımız yazıyı dikkate almayacaklardır"
hangi ilçe?ckayatr' Alıntı:arkadaşlar benim okuluma bugün yazı geldi güncelleme yapıldı. bir anda 40 saatimiz oldu uzun zamandır ilk kez okulumda zümrem olacak
hocam ilçe yıldırım. 5 ve 6. sınıflara 2 saat zorunlu yazdık. 7 ve 8 lere ise eski düzen zorunlu seçmeli 1 saat yazdıkevrim0626' Alıntı:inegöl de gelmiş arkadaşlar ama sordum düzeltme yapmadık diyor. 6.sınıflarda zorunlu 2 saat dedim öle mi eminmisin dedi. şimdi tekrar güncelliyecekler. bence sizlerde sorun okullarınıza ne kadar girildi nasıl yaptılar diye. yanlış olmasın her saat bizim için çok önemli
5 ve 6 lara ayrıca seçmeli bt belirtmedik onu da seçecekmiydik seçen var mı
evrim0626' Alıntı:arkadaşlar bir sorum olacak ilkokul olan kademeli geçiş yapacak okullarda seneye 5.sınıf olmuyacak. onlar 5lerdeki ders yükünü sisteme yine de giriyorlar mı? yada o 5lere olan ders yükünü kim giriyor
evrim0626' Alıntı:Arkadaşlar dün baktığım 2 ihtiyaç vardı bugün tam 14 ihtiyaç var bizim bölgede.