BURSA NORM GÜNCELLEMESİ

Kodla Büyü
Benden size kıyak :)
" 0TÜM ORTA OKUL MÜDÜRLÜKLERİNE$0 $0Bilişim teknolojileri dersinin zorunlu olması sebebiyle norm girişlerine esas ders saatlerinin değiştirilmesi ile ilgili Bakanlığımız Talim Terbiye Kurulu Başkanlığının ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün üstyazısı ve ekleri ekte gönderilmiştir. $0 $0 $0 $0Bilgilerinizi ve konunun aciliyeti nedeniyle herhangi bir gecikmeye meydan verilmeden 30/05/2013 Perşembe günü saat 15:00’a kadar girişlerin tamamlanarak sonucundan bilgi verilmesi gerekmektedir.$0 $0 Not: MEBBİS Sistemi Okullarımıza açılmıştır. Orta Okul haricindeki okullarımız yazıyı dikkate almayacaklardır"

hturna7' Alıntı:
Benden size kıyak :)
" 0TÜM ORTA OKUL MÜDÜRLÜKLERİNE$0 $0Bilişim teknolojileri dersinin zorunlu olması sebebiyle norm girişlerine esas ders saatlerinin değiştirilmesi ile ilgili Bakanlığımız Talim Terbiye Kurulu Başkanlığının ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün üstyazısı ve ekleri ekte gönderilmiştir. $0 $0 $0 $0Bilgilerinizi ve konunun aciliyeti nedeniyle herhangi bir gecikmeye meydan verilmeden 30/05/2013 Perşembe günü saat 15:00’a kadar girişlerin tamamlanarak sonucundan bilgi verilmesi gerekmektedir.$0 $0 Not: MEBBİS Sistemi Okullarımıza açılmıştır. Orta Okul haricindeki okullarımız yazıyı dikkate almayacaklardır"

hala yozgat açılmadı ama

arkadaşlar benim okuluma bugün yazı geldi güncelleme yapıldı. bir anda 40 saatimiz oldu :) uzun zamandır ilk kez okulumda zümrem olacak

inegöl de gelmiş arkadaşlar ama sordum düzeltme yapmadık diyor. 6.sınıflarda zorunlu 2 saat dedim öle mi eminmisin dedi. şimdi tekrar güncelliyecekler. bence sizlerde sorun okullarınıza ne kadar girildi nasıl yaptılar diye. yanlış olmasın her saat bizim için çok önemli

evrim0626' Alıntı:
inegöl de gelmiş arkadaşlar ama sordum düzeltme yapmadık diyor. 6.sınıflarda zorunlu 2 saat dedim öle mi eminmisin dedi. şimdi tekrar güncelliyecekler. bence sizlerde sorun okullarınıza ne kadar girildi nasıl yaptılar diye. yanlış olmasın her saat bizim için çok önemli
hocam ilçe yıldırım. 5 ve 6. sınıflara 2 saat zorunlu yazdık. 7 ve 8 lere ise eski düzen zorunlu seçmeli 1 saat yazdık

Yazı geldi arkadaşlar ama nedense sadece BT için geldi , normalde Yabancı Dil ders saatinin de azaltılması gerekiyordu. Ama gelen yazı sadece BT yi düzeltin diyor.. Bunla ilgili de bir düzeltme gelir heralde..

5 ve 6 lara ayrıca seçmeli bt belirtmedik onu da seçecekmiydik seçen var mı

Hocam çizelgeye bakarsanız 5 ve 6 lardaki Seçmeli BT dersinin karşısı boş yani seçilemez...

Bizim yazı geldi mi bilmiyorum ama idarecim güncelleme yapmış. 14 saat 6. sınıflar 7 saat 8. sınıflar toplam 21 saat olarak güncelledim dedi.

arkadaşlar bir sorum olacak ilkokul olan kademeli geçiş yapacak okullarda seneye 5.sınıf olmuyacak. onlar 5lerdeki ders yükünü sisteme yine de giriyorlar mı? yada o 5lere olan ders yükünü kim giriyor

evrim0626' Alıntı:
arkadaşlar bir sorum olacak ilkokul olan kademeli geçiş yapacak okullarda seneye 5.sınıf olmuyacak. onlar 5lerdeki ders yükünü sisteme yine de giriyorlar mı? yada o 5lere olan ders yükünü kim giriyor

Yok hocam okulunuz eğer ilkokula dönüştürüldüyse 5.sınıf dersleri norm a dahil edilmiyor...

Arkadaşlar dün baktığım 2 ihtiyaç vardı bugün tam 14 ihtiyaç var bizim bölgede.

evrim0626' Alıntı:
Arkadaşlar dün baktığım 2 ihtiyaç vardı bugün tam 14 ihtiyaç var bizim bölgede.

Hangi adresten bakıyosun versene bende bakayım.
Çoğu okul BT sınıfını dağıttı bunlar norm açarsa nolcak orda onu bilen var mı?

Merkez ilçeler hariç her ilçede sanırım en az 5-10 norm artar, merkez ilçelerde bu daha fazla olur tabii ki...

Bursa'da meslek liselerinin norm durumu nedir ? Memleket yine hayal gibi ama yinede atış serbest Puan 100 TEF. Allah herkesin kalbine göre versin.

Geri