Bursa (osmangazi)"da görevli eğitici formatör?

Kodla Büyü

hturna7

Aktif Üye
Bursa (osmangazi)"da görevli eğitici formatör arkadaş var mı acaba sitede.Ben iller eresından Bursa - osmangaziyi isteyeceğim nasip olursa.Formatör görevlendirme zamanıyla ilgili bir sorum olacaktı.

hocam merkez ilçede (yıldırım) bilg. öğrt. yim.eğitici formatörler uğrarmı burya bilmem ama kısmen sana cevap vereyim.burda 12 ay görevlendirme varhaziran sonunda temmuz-aralık görevlendirmesi yapılıyormuş.bende eş durumundan ağustosda gelmiştim bu görevlendirmeyi kaçırdım.haziranında 23'ü gibi sanırım başvurular sonlanıyo.bursanın ilçelerindeki bt öğrt. hepsi bunu bilir.bizi aydınlatırlarsa iyi olur.

hocam bende bunu öğrenmek istiyorum, iller arası yerdeğiştirme 20 sinde açıklanıyor.22 sinde tebliğ edilir yazıyor haziranın.Valla kaçırmamak için eğiticilerin telefonunu öğreneyim diye yazdım , dediğiniz gibi haziranın 23 üne zor yetişirim gibi.

Bursa'da görev yapan arkadaş yok mu?Arkadaşlar kimseden bilgi alamadım lütfen yardımcı olun.
Bursa'da formatör görevlendirmeleri bu ay içerisinde mi yapılıyor(temmuz-aralık)?İller arası yerdeğiştirmeler de bursaya gelirsek en erken Haziranın 22 sinde göreve başlıyoruz.Görevlendirmeler için geç kalmış olurmuyum?

arkadaşlar ben 5 yıldır bursada görev yapıyorum. bursa da görevlendirmeler sadece bilişim teknolojileri öğretmenleri görevlendirilmektedir. görevlendirmeler ocak*haziran ve temmuz -aralık olmak üzere 12 aydır. yıllık izin kullanılmaktadır. haziran ayı ortasında görevlendirmeler yapılacaktır. 22 haziranda geç kalmış olmazsınız.

Ekli dosyalar

• gör.jpg
    gör.jpg
    58.5 KB · Görüntüleme: 1,003
hakan hocam benim de adım hakan adaşız :) hocam siz hangi ilçedesiniz?ben osmangaziyi yazıcam , hamitler tarafını.formatörlük başvurursunu kaçırmamam lazım.o yüzden en azından eğiticilerlerle ve sizin gibi bursada görev yapan arkadaşlarla temasa geçmek istedim.

ben Kestel İlçesindeyim. İl koordinatörü kemal beyin telefon numarasını özelden gönderdim size. arayıp konuşabilirsiniz. Başka bir konuda yardmıcı olmamı isterseniz beni arayabilirsiniz. elimden geleni yapmaya hazırım.

Hakan hocam çok t.ederim , numaraları kaydettim, Kemal beyi aradım demin, saolsun bilgi verdi.Çok cana yakın davrandı.Haziranın 15 inden sonra okullara yazı gönderilir dedi, muhtemelen yetişirsiniz dedi,Ben de yazacağım okulu arasam söylesem dedim, evt öyle daha garanti olur sizin isminizi direk bildirirler dedi.Rahatladım, yine arayabilirsin yardımcı olurum dedi.

Geri