BURSA'da yeni NORM durumlari...

Kodla Büyü

seasun

Seçkin Üye
Seçkin Üye
bugun okulumzdan aldigim haberle yikildim, 11 saate 0 norm ve boylece norm fazlasi olmusum (formatörüm). sizlerde durumlar nasil, neler yapmayi planliyoruz veya neler yapabiliriz??? hayirli kandiller...

Yozgatta da ben norm fazlası olmuşum, ilçenin en büyük ilköğreitm okulunda, ilçede 6 tane arkadaş var sonumuz ne olacak bilmiyorum.

yöneticilik sınavına girecem artık :)))

Fazlalık, fazlalık aman fazlalık.....Her biri norm fazlası aman fazlalık............ :)

biz bir yıldır öyle çalışıyoruz hocam. istersen tayin olabilirisn. istemezsen zorunlu bir durum olmayınca aynı okulda çalıştırıyorlar. çünkü ilde hangi okula gidersen git aynı duruma düşüyorsun.

maglesef onumuzu hala goremeyecez, karambol bir iş hayatı gecirecegiz, allah sonumuzu hayıretsin... 6. ve 7. sınıfları en az 7 şubeli bir okul bulcaz ve o okul idaresi bt dersini seçecek anca ozaman rahatız :) nekadar kolay degil mi???

benim durumum daha vahim

il dışı tayinle geldim

açık gözüken okulda norm vardır diye aradım okulu

türkçe öğretmeninin bitanesi norm fazlası olmasın diye bt dersini seçmemişler

olsun dedim yine istedim ve tayinim oraya çıktı

şimdi 10 saat ders seçtiler zorunlu olarak ama norm fazlasıyım bende

şimdi ben norm fazlasıysam nereye yollayacaklar beni

nerede norm fazlası olmayacağım

tayin istememek en iyisi

ve eninde sonunda düzelecek bu iş

başka çıkar yolu yok

arkadaşlar ben mi yanlış biliyorum ders sayısı 7 saat altı olan dersler norm fazlası oluyor diye biliyorum ve burda ve gittiğim her okulda böyle idi 8 saat dersi olan okullarda çalıştım ve normum vardı şimdi bazı arkadaşlar 10 saat dersi norm fazlasıyım diyor.

hocam 15 saatin alti herzaman norm fazlasi yazar okulun ilsisinde. veya en azindan benim oyle yazdigi icin size bu cevabı verebiliyorum :(

legender' Alıntı:
arkadaşlar ben mi yanlış biliyorum ders sayısı 7 saat altı olan dersler norm fazlası oluyor diye biliyorum ve burda ve gittiğim her okulda böyle idi 8 saat dersi olan okullarda çalıştım ve normum vardı şimdi bazı arkadaşlar 10 saat dersi norm fazlasıyım diyor.

Arkadaşım bölge normundan dolayı norm fazlası olmuşlardır.

arkadaslar okulun ilsis sifreleriyle ve yine ayni sifreyle kontejan meb den durumunuza bakabilirsiniz. bende formatorum, 11 saat dersim var ve bu ay baktigimda artik norm 0 gözüküyor yani fazlalık. sizlerde bence son durumunuzu bir kontrol edin. bölge normuna gelince, nasil norm fazlası belirleniyor bilmiyom :cry:

bölge normu şöyle oluyor hocam. eğitim bölgesindeki tüm bilişim dersleri saat olarak hesaplanıyor.ve o sayı 15e bölünüyor.lazım olan öğretmen sayısı bu şekilde belirleniyor.sonra var olan BT öğretmenleri il-ilçe mem tarafından hizmet puanına göre sıralanıyor en altta kalanın canı çıksın misali o fazlalık oluyor.şahsen ben öyle oldum da :x

bu durumu nezaman yasadin hocam, ve hangi il ilçede? senin adina uzuldum, ama simdide ayni duzum bizleri bekliyor :(

vallahi bilemiyorum benim kafam allak bullak oldu... birisi diyor norm fazlası olursunuz gidersiniz bi başkası bir şey olmaz sen kontenjanmeb'e bakma diyor... anlamadım gitti...

Bende Bursa-Yıldırımdayım ve müdürüm sen merak etme biz norm onayı aldık diyor...

Ayrıca son bir kaç gündürde kontenjanmeb hata veriyor okul normlarını göstermiyor !?

ben aydındayım arkdaşlar.norm fazlasıyım ve şimdi okuduğum haber de güzel bi bayram hediyesi oldu:S Aydın meb sayfasında norm fazlası olanların tercih yapması istendiğine dair yazı yayımlandı. Boş okullar listesinde de merkez yok. Anlıycağınız merkezdeyim ama norm yok, ama köylerde norm var. Ne kadar mantıklı :(

asp-php' Alıntı:
yakındır bizede git derler :)

nor fazlasıyız ama puandan yırtarız sanırım :D

Bu kurumun :P :P

puandan nasil yirtiyosun hocam, sana zahmet bir aciklarmisin? bu arada herkese hayirli bayramlar, umarim bayram biz bt ogretmenlerine kadro ve huzur getirir :)

Geri