buyrun burdan yakın..

Kodla Büyü

rukidu

Aktif Üye
görev yaptığım okul ilkokul oldu kademeli geçiş değil direk geçiş yapıcaz. gittiğimiz okulda bilişimci olduğu için oraya da gidemiyorum. bu arada formatörlük yazıları geldi 1 temmuz itibari ile başlatılıyor.
durum:okulum yok
1-formatörlük seçersem hangi okulu seçicem ilde açık okul vardır derseniz 3 tercih şansımız var benim durumumda olan birçok kişi aynı okulları yazacak bu durumda ne olacak.
2-formatörlüğü seçip 2 ay burada kalmak istemiyorum seçmezsem döndüğümde ne olacak hangi okula gidicem gittiğim okulda kaç saat ders olacak ki hadi olsun 10 saat olsun okul bulsam haftada 3 okul gezmeyede razıyım. bir zamanların en popüler branşı yerlerde sürünüyor..

Ben mevcut öğrenciler(2. kademe) kendi okullarında devam edecekler ama ilkokul olan okula 2. kademeye geçen öğrenci devam edemeyecek, yani kademeli olarak ilkokula dönüşecek diye duydum bizim idarecilerden ama ne kadar doğru onu bilmiyorum.

obsearchver' Alıntı:
Ben mevcut öğrenciler(2. kademe) kendi okullarında devam edecekler ama ilkokul olan okula 2. kademeye geçen öğrenci devam edemeyecek, yani kademeli olarak ilkokula dönüşecek diye duydum bizim idarecilerden ama ne kadar doğru onu bilmiyorum.
doğru hocam ama bizim durum farkı biz iki okul yanyanayız arada sadece duvar var kapılarımız farklı bu şekilde olan okullar direk geçiş yapacaklar.

Geri