Buzdolabı ne alsam

Kodla Büyü

karakurt74

Site Gezgini
Arkadaşlar şöyle 500 litre gibi fiyatı 1500 2000 tl arası önereceğiniz bir buzdolabı var mi arkadaşlar.. lütfen yardımcı olun netten alacam yanlış bir şey almayalım.. alan arkadaşlar özellikle paylaşırsa sevinirim

Ben zamanında yorumlara bakarak bosch iyidir diye aldım. Benimki buzluk kısmı altta olanlardan, 5 senede 3 kere usta geldi. Tam düzeldi çalışıyor derken dolap tekrardan içi buzlanmaya başlıyor. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Re: Ynt: Buzdolabı ne alsam

Abartmayın
Fazla para vermeye değmez.
Ailecek kardeşler dahil HotpointAriston kullanırız.
Yıllarca Usta yada servis yüzü görmedik.
Benim Evde 2 tane var.
Biri balkonda 9 yıl önce 900tl ya aldım.Her şeyi ile halen sağlam.
Şimdiki 5 yıl önce NoFrost 1500tl ya aldım.Sorunsuz Kullanıyorum.
Markaya ve inox kaportaya değil.
Sorunsuz olana para ver.

Hocam Ben Size Beko yada Arçelik Öneririrm. Hem şu an KDV indirimi var hemde ilerde yedek parça sıkıntısı çekmezsiniz ve yerli ürün olduğu için parçası ucuzdur. biz kullanıyoruz memnunuz.

Re: Ynt: Buzdolabı ne alsam

ohen' Alıntı:
Hocam Ben Size Beko yada Arçelik Öneririrm. Hem şu an KDV indirimi var hemde ilerde yedek parça sıkıntısı çekmezsiniz ve yerli ürün olduğu için parçası ucuzdur. biz kullanıyoruz memnunuz.
erakcora' Alıntı:
arçelik beko grubu, müşteri hizmetleri çok iyi.
Arkadaşlar; Kusura bakmayın
Servis -Müşteri Hizmetleri-Yedek parça bolluğu ucuzluğu hakkında yorum yapamıyorum.
Nedense, sizler hayli bilgilisiniz bu konularda.
Ben bir fiyatını, birde yıllık ne kadar enerji harcadığını bilirim.
Eskisi 450 wat ve son aldığım da 380w harcıyor

Bende gecen gün bir buzdolabı siparişi verdim. Buyuk hacimli bir dolap lazım olduğundan ve bu hacim sadede bosch ta olduğundan kgn86ai42 A+++ modelinde karar kıldım biraz pahalı ama inşallah pisman olmam.

Bende sürekli sorun çıkaran arçelik buzdolabım yerine, 3-4 ay önce samsung buzdolabı aldım.çok memnunum şu anda. garantisini de 7 yıla uzattık. yaklaşık 9 yıl arçelik kullanmış birisi olarak kesinlikle önermem.

elekronik işi biraz şans işidir
12 yıldır bütün beyaz eşyalar arçelik taş gibi maşşallah
hemen hemen her gün çamaşır bulaşık makinaları çalışır buzdolabı oyuncak gibi aça kapa güneşin anlında durur tık yok.
yerlisi iyidir.

7 yıldır Bosch kullanıyoruz. Hem ses, hem performans, hem de tasarruf anlamında doğru tercih yaptığımı düşünüyorum.

Günaydın arkadaşlar. Beyaz eşya konusunda 5-6 yıl önce yaşadığım bir durumdan bahsetmek istiyorum.
edebiyat öğretmeni olan bir arkadaş bir buzdolabı alıcam sen elektronik ürünlerden anlarsın beraber bakalım dedi. Peşin para ile alacağı için spot mağazalarına gittik. Onun aklında Siemens vardı. Bir dükkana girdik. Satıcı ; hocam Bosch,Siemens ve Profilo ortak üretiliyor ve bantta çalışan işçi bile son ana kadar hangi marka olduğunu bilmiyor dedi ve ispat için yan yana duran Profilo ve Siemens marka iki çamaşır makinesinin deterjan gözlerini kaşılıklı değiştirdi ve gözler cuk oturdu. Siemens ve Bosch dünya çapında daha çok bilinir ve daha pahalıdır ama Profilo onlara göre daha uydundur dedi.
Aklınızda bulunsun :D

Geri