Buzdolabı tavsiyesi

Kodla Büyü

coook

Süper Üye
Süper Üye
Yıllarca Bosch kullandık ve sonunda bozuluyor.

- Yine Bosch mu alsak, yoksa başka marka tavsiyeniz olur mu?
- Bir de buzluk aşağıda mı olsa?

Vestel almıştık ceyizle surekli kolu kirildi servisten yeni parca alıyoruz 6ay 1 sene yine kirildi ikinci el sattim beko aldim memnunum son derece

Bosch buzdolabı kullanıp memnun kalan duymadım henüz.
Biz de mağduruyuz maalesef.

Arçelik/Beko/Grundig tavsiye ederim.

Bir örnek daha yazayım.Yine tam 15 sene oldu LG LA serisi smart tv var.3 sene önce komple anakart değişti.Babamda Vestel smart var 16.senesine girdi.Yerli mala ilgi duymaya başladım.Grundig hiç kullanmadım.4K 65 inch tvsi 30 bin idi diğerleri bu fiyata 55 inch veriyor.

Geçen hafta bosh dolabtan garip sesler sonrası çalışmamaya başladı. Usta çağırdım. 9.5 istedi. Daha 10 yıllık. Bosch dolaplar pişmanlıktır.

Arçelik iyidir.Babamlar Akdenizde yaşıyor.Dolap güneşe maruz kalıyor 35 derece sıcak ve nemde çok iyi soğutuyor.

Yerli uretimler hangi marka olursa olsun belli bir süre sonra yolda birakiyor. Ustten buzluklu lg oneririm kore uretimi oluyor. Alttan buzluklular manisa üretimi. Bosch simens vb. çoğu yerli uretim. Hangi marka alirsaniz alın en onemli özellik wifi li olsun evde yokken bir sorun oldugunda bildirim gelir. Dolap kokmasini engellersiniz.

Geri