BUZDOLABI BUZLUK BÖLMESİ AŞAĞIDA Mİ YUKARI DA MI OLMALI

Kodla Büyü

gsultra

Aktif Üye
Arkadaşlar buzdolabı almak istiyoruz buzluk bölmelerinin altta yada üstte olmasının avantajı yada dezevanatajı var mı tavsiyeleriniz nelerdir

Altta olunca motor bölümü yer eksiltiyor buzluktan. Üstte olması bence daha iyi.

Bizimki altta bir eksikliğini görmedim. Tasarımdan tasarıma farkediyordur belki. Profilo'nun en geniş modellerinden biriydi alalı epey oldu gerçi. Yenileri nasıldır bir yerinde gözlemlemek lazım. Günlük kullanımda eşimin daha çok işine yarıyor altta olması. Boy konusu özellikle büyük dolaplarda sıkıntı olabiliyor.

Derin dondurucun altta olması günlük kullanım açısından daha iyi oluyor.

Günlük kullanım ve rahatlık için altta olması daha iyi ama üst katta bulunan özellikle sebzelere buzlanma yapabilyor belki yeni modellerde bu sorun yoktur bizimki 10 yıllkk

6 ay önce bu konuyu araştırdım. Kriterim wifili buzdolabi olmasıydı evde olmadığımda elektrik kesintisi veya bozulma durumunda haberdar olmak için. Siemens alttan buzluklu ile araştırmaya başlamışken hem fiyatin aşırı yüksek olması hem de TR üretimi olması sebebiyle, LG yi ön plana aldım TR de satılan nadir ithal f/p ürünlerden. LG de de alttan buzluklu olanlar manisa vestel üretimi, üstten buzluklu olanlarda kore üretimi olduğunu öğrendim. LG kore üretimi üstten buzluklu aldım memnunum.

Üstte olmalı. Aşağıda olanlarda motor nedeni ile bır kısmı yarım kalıyor.

Son düzenleme:
altta olan bir moda cikti ama etrafimdakiler genelde üsttekilerden aliyor zira altta olunca buzluk motordan dolayi kücülüyor

Geri