sakar_huseyin
Aktif Üye
Win XP kullanıyorum. Bilgisayerın Power düğmesine basıyorum açılmaya başlıyor, her şey normal görünüyor. Windows XP açılış ekranı geliyor, açılış yüklemesini bitiriyor Hoşgeldiniz yazısını beklerken C Diski denetlemesi planlanmış denetlemeyi geçmek isterseniz 10 saniye içinde bir tuşa basın diyor. 5 Aşamalı bir denetleme. epeyce uzun sürüyor. özellikle 4. aşaması. ortalama 50 dakika falan sürüyor. bitince tekrar restart ediyor ve yine aynı ekran. yine tarattım bir 50 dakika daha. yine restart yine aynı ekran. bu kez 10 saniye içinde bir tuşa bastım taramayı iptal etmek için yine restart aynı ekran. XP CD si ile onardım bilgisayarı yeniden başlattı yine aynı ekran. Boottan chkdsk yaptım yine yine XP Cd si ile. Çünkü bilgisayar hiç açılmıyor. yine aynı ekran. CD den çalışan XP CD si ile açtım bilgisayarı bütün diskler normal. C diskini sağ tık özellikler Araçlar Şimdi Denetle bölümünden seçenekleri seçerek disk denetleme yaptırdım yeniden başlattım aynı ekran. Başlat çalıştır dan sfc /scannow yaptırdım aynı ekran. böyle bir durumla karşılaşan arkadaş varsa ya da bu işlemi nasıl iptal edeceğimi bilen varsa şimdiden teşekkürler.