C# sunuları (nesne tabanlı)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nuribjk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

nuribjk

Seçkin Üye
Seçkin Üye
İlk defa girdiğim Nesne Tabanlı Programlama dersi ile ilgili mevcut modüller ile birlikte internette bulduğum kaynaklarıda birleştirerek haftalık sunular hazırlamaya çalışacağım. Hazırlamış olduğum sunuları yazımın devamından her hafta indirebilirsiniz.

1. Hafta : Modüldeki sözel ifadeleri ve visual studio ortamını tanıtarak geçirdim, bu bölüm ile ilgili herhangi bir sunu hazırlama gereği duymadım.
2. Hafta : ilk c# uygulaması ve basit örnekler [26.09.2011]
3. Hafta : c# veri türleri ve tür dönüşümleri [03.10.2011]

Buradanda takip edebilirsiniz.

hocam paylaşım için öncelikle teşekkürler...bu yıl ilk kez bu derse giriyorum;derlemeyi CSC komutu kullanarak yapsam ve modülde ki programları kullanarak ilerlesem nasıl olur?? modülde ki örnek programlar çalışıyor mu deneme fırsatınız oldu mu hiç ??birde bende V.STudio 2010 express mevcut modülde 2008 anlatılıyor sanırım;2008 i bulup kursam daha mı iyi olur dersiniz??x

spider23' Alıntı:
hocam paylaşım için öncelikle teşekkürler...bu yıl ilk kez bu derse giriyorum;derlemeyi CSC komutu kullanarak yapsam ve modülde ki programları kullanarak ilerlesem nasıl olur?? modülde ki örnek programlar çalışıyor mu deneme fırsatınız oldu mu hiç ??birde bende V.STudio 2010 express mevcut modülde 2008 anlatılıyor sanırım;2008 i bulup kursam daha mı iyi olur dersiniz??x

Hocam bende ilk defa girdiğim için bu derse bahsettiğiniz programı deneme şansım olmadı. sunulardaki programlar çalışıyor. bizde visual studio 2008 kurulu. ama sadece modülleri kullanacak olursanız ilerlemek çok zor gibime geliyor. bana inanılmaz karışık geldi modüller. kolay gelsin.

Geri