C ve D ye giremiyorum

Kodla Büyü

metin52

Üye
harddiskin sektörlerine giremiyorum. Birlikte aç penceresi geliyor. yardımcı olmanızı bekliyorum.hoşçakalın

Virüs türevi birşeyden dolayı oluyo. Benim de başıma gelmişti. Sağlam bir antivirüsle tarat. Bir de gizli dosyaları göster deyip içlerinde "autorun.inf" diye bir dosya varsa onu sil.

Kolay gelsin

hocam herhangi bir kötü amaçlı yazılım kendisini çalıştırmak için autorun.inf dosyasını disk bölümünün ana dizinine kopyalıyor.

Windows gezgini ile girip bakabilir siniz. Silseniz bile yine gelecektir. İyi bir antivirüs ile tarama yapmanız gerek. Daha sonra gizli ve sistem dosyaları görünmez haldedir. onu da düzeltmeniz gerek. kolay gelsin

forumda bi yerlerde vardı killautorun.vbs bunu forumda aratın açıklaması orda var sorununuzu bu çözer

onureren' Alıntı:
forumda bi yerlerde vardı killautorun.vbs bunu forumda aratın açıklaması orda var sorununuzu bu çözer

hızlı bir çözüm için masaüstünüzde bir klasör açın. bu pencerede adres çubuğunu C: yazarak C: ye girin ve siteden killautorun ı indirin. C: nin içine kopyalayıp çalıştırın işlem tamam. aynı işlemi D: içinde yapın

Geri