Camide içki içildi iddası yalan çıktı

Kodla Büyü
Hocaya bakarsan ayakkabılarınıda çıkarmışlar..Ama fotoğraf pek öyle demiyor :mrgreen:

..."Herkes ayakkabısını bile çıkararak içeri girdi" diyen müezzin.. hadi içki içildiğini görmedik sadece boş kutulardan bu haberler yayıldı ama ayakkabıyla içeride olduklarını fotoğraflardan görebiliyoruz hocam..

Adam korkmuş ne yapsın..
Bu ş...zler gelip niye gerçekleri söylüyon deyip adamı kessinler mi...

Ben televizyonda gördüm, ayakkabıyla girdikleri gerçek. Bence bu kişi millet galeyana gelmesin diye ikna edilmiş.

Kırmızı Tuborg a içki gözüyle bakmadıklarından olmasın:) o camide kaç kez namaz kıldım... bari camiye girmeyin....

hocam ne yalanı. Bunun internette videosu var. Bilip bilmeden yalanları gerçekmiş gibi savunmayın

Eylem yapmak gibi doğal bir hak ancak bu kadar çamurlaştırılır. Hak iddasında bulunan eylemcileri bir bu konuda anlayamıyorum. :verymad:
Benim mabedimi bu şekilde kullanmalarını hiç bir açıklama temizleyemez. Hakkımı helal etmiyorum.

Akıl var mantık var. Oradaki insanların da çoğu Müslüman değil mi? Camide bira içmelerine izin verirler mi? cami hepimizin camisi değil mi? camide ayakkabılarla gezildiğini gördük ancak millet can derdindeyken halının bu kadar önemsenmesine insaf diyorum, Allah size vicdan versin diyorum. Halıyı yıkarsın geçer. Ama insanların bedenlerindeki, ruhlarındaki o izleri nasıl sileceksin? ölüsü dirisinden daha değerli olan bu memlekette böylesi fikir(siz)lere alıştım diyorum ama üzülmeden de edemiyorum. Vicdanım sızlıyor.

leonardo82' Alıntı:
Akıl var mantık var. Oradaki insanların da çoğu Müslüman değil mi? Camide bira içmelerine izin verirler mi? cami hepimizin camisi değil mi? camide ayakkabılarla gezildiğini gördük ancak millet can derdindeyken halının bu kadar önemsenmesine insaf diyorum, Allah size vicdan versin diyorum. Halıyı yıkarsın geçer. Ama insanların bedenlerindeki, ruhlarındaki o izleri nasıl sileceksin? ölüsü dirisinden daha değerli olan bu memlekette böylesi fikir(siz)lere alıştım diyorum ama üzülmeden de edemiyorum. Vicdanım sızlıyor.
hocam halının derdinde değiliz. Saygı bekliyoruz. ayakkabı ile girilmemesi gerekiyordu ama hadi millet can derdinde bunu anlayışla karşılayalım. Peki ya çıkarken oradaki çöpler. Peki ya içkiye ne dersiniz? Adamların işi bittikten sonra çöpler toplanılmaz mı?

Allah Allah.... yav beyler çok samimi söylüyorum bu memlekette inanan insanlar neler çekti bir vicdanlı çıksın desin... Vallaha iktidarı savunmuyorum cidden.. ammaa bize 28 şubatı gördük en yakın meslek lisesi çıkışlıyız ne çabuk unutuldu, lisedeydik yıkıp kaktık mı ne yaptık, insanların kutsalına ne hakareti yaptık... İNSAFFF yahu İNSAFFF benim kardeşimin annemin başı kapalı diye kuzenimiz ordu evinde düğününe bile almadılar siz neden bahsediyorsunuz, YAKIP YIKTIK mı ne yaptık.... polisin tepkisi ağırdı bu doğru ama olayların amacını hala görmek istemeyenlere YAZIKLAR OLSUN.... bu memleket elbet yürür gider ama vicdan azabını ne yapacaksınız... eğer iktidar seçimle geldiyse herkesin çok sevdiği DEMOKRASİ de seçimle gider,,, vermezsin oy olur ya da olmaz ama bukadar da olmaz be kardeşim.... Allah bize, birbirimize düşmediğimiz herkezin birbirine her konuda saygı gösterebildiği bir TÜRKİYEDE yaşamayı nasip etsin inşallah...

Geri