canım sıkıldı

Kodla Büyü
sıkma canını hocam hepimizin sıkıntısı aynı suan ilk okullarda yazılım dersi kalmaz bence lisede de zaten seçmeli neye dayanarak demişki

Keşke benim okulda da komple kalksa zaten ders mers işlemiyorum :D Keyfime bakarım valla. Kimseyi de tınlamam

Neye göre kalkmış?

Dayanak neymiş ki? Seçmeli olarak da mı olmayacakmış?

Bir sürü soru geliyor insanın aklına.

Moralinizi bozmayınız.

arkadaşlar ders kalktıysa bunu milli eğitim düşünmeli bence. o kadar öğretmen arkadaşı evinde çalıştırıp maaş verecek değil ya.
bi şekilde bu sorunu çözecek. doğru değil mi?

Dersimiz zorunludan seçmeliye çevrildiğinden beri her yıl kalkıyor zaten.
Sizin müdür yardımcısına gelene kadar meb de üst düzey konumlarında bir çok kişi bizim dersi kaldırıp mevcut BT öğretmenlerini de sınıf ya da matematik branşına geçiriyordu.Sayısız defa konu açıldı x müdür y amiri z başkanı t müfettişi neler söylemedi ki. Geçen sürede hiç bir olumlu gelişme yok. Ne dersi tamamen kaldırıyorlar ne de norm sorunumuza çözüm getiriyorlar. Arada bizi süründürüp insan olmayan kişilerin eline mahkum ediyorlar.

Hocam kalksın kalmasın boş ver o devletin düşüneceği mesele. Seni kapının önüne koymadılar ya hemen. Bol bol boş zamanın var demektir. Alırsın dışarıdan 2 proje. Ek dersinden fazla kazanırsın bu sayede. Üzüleceğine sevin. Yalnız kötü olan norm fazlası modunda bizi kurumdan kuruma süründürmeleri olur.

bizim idaremiz gegn gün secmeli dersler hakkında toplantı yaptı...seneye hangilerini secelim -bu sene hangilerinden verim aldık diye...bilişim seçilmeli kararı çıktı...gönderdi ilçi mem e raporu

Dersimizi seçtirmemek te güzel bir eylem yöntemi olabilir. Her yerde aynı sorun patlak verince belki bir çözüm bulurlar halimize

Vasfiye teyze oldu herkes. Allahı kitabı olmayanlar sıkışınca zaten dersiniz seçmeli seçmeyiveririz deyip geçiyor. Norm fazlası olursun sen zaten norm fazlasısın, sen de Allahsızsın naapalım demek lazım ama:)))

Geri