Canon İxus 220 hs Fotoğraf Makinesi Olanalr Lütfen Cevaplası

Kodla Büyü

sinanuzun

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar Canon ixus 220 fotoğraf makinesi aldık. Makine video modunda zoom yapında motor sesi çekilen videodada duyulmakta ben youtuıbede baltım bu makineyle çekilen videolarda bu ses yok acaba özel bir ayarımı var yoksa makinede sorun mu var makinesi olanalr lütfen cevaplasınlar.

Hocam o ses bazı makinalarda oluyor bazılarında olmuyor,
oluyorsa yapacak bişey yok, yani açıp kapatma yok
diye biliyorum.

hocam karıştırmış olabilirsiniz, zoom sesinin çıkmadığı model "Canon PowerShot SX220 HS". ben de bi kaç gündür Canon PowerShot SX230 HS modeline bakıyorum, büyük ihtimal bunu alacağım gibi. bunlar CMOS sensörlü, düşük ışık değerlerinde ve videoda daha başarılı.

sinanuzun' Alıntı:
Arkadaşlar Canon ixus 220 fotoğraf makinesi aldık. Makine video modunda zoom yapında motor sesi çekilen videodada duyulmakta ben youtuıbede baltım bu makineyle çekilen videolarda bu ses yok acaba özel bir ayarımı var yoksa makinede sorun mu var makinesi olanalr lütfen cevaplasınlar.

hocam, makina alırken, youtube videoları ya da çekilmiş olan resimler yanıltıcı olabiliyor....

zoom esnasında motor sesi duyuluyorsa, ilk aşamada yapılacak bi şey yok....daha sonra video üzerinde düzenlemeler yapabilirsiniz....

Cmos sensörü belki hd için mükemmel ama fotoğraflar canlı değil bilgilerinize. En azından İxus 220 de böyle.

Bende sx 10 var yapmıyor bazı makinalarda olabişliyor daha önce başka bir makina vardı ben de onda da vardı en iyisi değiştir değiştirme imkanı varsa

hocam benim elime bugün itibariyle ulaştı ixus 220hs...hemen zoom yaparken ses geliyor mu diye test ettim..şükür ki ses yok...video çekimleri süper...resimleri de gayet iyi özellikle sahne modlarından bir iki tanesine bayıldım(renk değiştirme ve tek renk haric diyerlerini siyah beyaz yapan mod). gece resim ve video çekimini de akşama yapacağım inşallah...buradan paylaşırım çekimleri.

amatörce çektiğim gece çekimleri değişik enstantanelerde ayarlanmış otomatik iso

Ekli dosyalar

Geri